cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Adaptör fazla ısınıyor şarj ederken

(Topic created on: 07-04-2023 02:50 PM)
647 Views
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar şarj adaptörü 2 gündür şarj ederken fazla ısınıyor düşme vs olmadı 3 gün öncede 24 saat kadar arabada kaldı bunun etkisi olabilir mi yoksa malum sıcaklar yüzünden mi?

Bu durum geçer mi yoksa yeni adaptör mü almam lazım?

Teşekkürler...

7 Comments
Solution
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy S
Hızlı şarj açık olduğunda ısınıyorlar. Havalardan dolayı da biraz fazla ısınmıştır. Şarj sırasında telefonu kullanırsan da ısınır. Aşırı sıcak değilse normaldir. Havanın serin olduğu bir zamanda test et.
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Tamam oldu teşekkür ederim son kez şunu sorayım bir kere arabada kalmasının bir etkisi olmaz dimi kabloya yada adaptöre kalıcı hasar olarak.
Solution
Galaxy S
Biraz beklemenizi öneririm. Sorun halen devam ederse yeni bir orjinal şarj aleti alın. Sorun yine devam ederse yetkili servise gidin.
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Artık öyle yapacam şükür telefonda sorun yok S21 FE kullanıyorum ama kablo yada adaptör sıcaktan ve arabada kalmasından ötürü kalıcı hasar aldı mı diye düşünüyorum, biraderim de S21 Plus kullanıyor aynı şarj aleti onda da var onu deneyim bide ısınma yoksa bekleyim hala düzelmezse şarj aleti kalıcı hasar almış demektir yenisini alacaz artık
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Bu arada şarj süresinde sorun yok daha fazla süre gibi süper hızlı şarj oluyor ama ısınıyor
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
O zaman sebep sıcaklardan ötürü, neyse bundan sonra dikkat ederim arabada bırakmam, bende el yakacak şekilde ısınma yok ama benim 2 güne kadar şöyle söyleyim zerre ısınma yoktu, o yüzden garip geldi.
LoganHowlett
Active Level 6
Galaxy S
Ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım zerre ısınma olmadı bende adaptörde 2 günden beri böyle hatta şarj %79 a düştü bi şarj edeyim bakayım düzelmiş mi
0 Likes