cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra batarya sorunu

(Topic created on: 11-21-2024 02:43 AM)
251 Views
SWOZZ
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonu alali 5 gun oldu batarya genel mi böyle bilmiyorum sarj ederken 25w hızlı sarj ısınıyor adaptör ayrıca telefon sarj ekran düşük ayar tazeleme düşük ayar genel hersey kapalı konum always falan batarya temel de yani en dusukde kullanıyorum ışık falan genel herseyi batarya Maks 10 saat ekran süresi alıyorum oyun pek oynamam oynadığımda the ants yani sadece normal sosyal medya da fazla takılmıyorum buna rağmen ekran süresi az sarj az gidiyor akşam 11 de şarjdan çekiyorum saat 1 olmadan yuzde 85 lerde şuan tıkır tıkır iniyor batarya aşağı düzelme olurmu genel mi böyle bu batarya benim telefon mu sorunlu anlamadım 60 bin verilen bir amiral gemisi model böyle olmaması lazım. 

10 Comments
SWOZZ
Active Level 3
Galaxy S
Sarjdan sonra 4 saat 11 dakikada şuan batarya yuzde 70 ekran 2.saat 2 dk açık kapalı kalma süresi 54 dk sarjdan çekme suresi 4saat 11 dkka
0 Likes
Galaxy S
Yeni olduğu için toparlanmays çalışıyor 1 haftaya toparlayacak
SWOZZ
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim inşallah öyle olur
0 Likes
ibrhmS24ultra
Active Level 1
Galaxy S
Bence senin cihazda sorun var. Bende yeni aldım bir hafta falan olacak 6 saat önce tam dolum yapıp 2 saatlik bir kullanımım oldu suan da sarj seviyesi %82 ekran kalitesi QHD tazeleme hizi 120hz de kullaniyorum. Telefonun güncel olmayabilir. Sarj makinesini orjinal samsung 45w alirsan sorun kalmaz diye dusunuyorum ayrica isinma olmasi normal bende de oluyor
SWOZZ
Active Level 3
Galaxy S
Olabilir bir haftayı doldurup sonuca bakicam olmadı bir çaresine bakıp iade falan birseyler denerim sarj aleti orijinal 25w belki 45 alıp denerim bir düzelme olacak mi genel de kaç saat ekran süresi alıyorsun normal kullanımda
0 Likes
SWOZZ
Active Level 3
Galaxy S
6 saat 22 dakikada olmuş sarjdan çekelim şuan %48
0 Likes
ibrhmS24ultra
Active Level 1
Galaxy S
Yani telefonu aldığımdan beri ortalama ekran suresine hic bakmadim. Genelde sabah 7 bucukta sarjdan alırım ertesi sabaha kadar %20 sarjım falan kaliyor ortalama kullaniyorum telefonu. Yani 1 günü rahat çıkartıyor diyim ben sana.
Sen 45w süper hizlı sarj al. Birde telefonun güncel degilse yazılım güncelle , güncellemeden sonra duzelebilir
SWOZZ
Active Level 3
Galaxy S
Yazılım güncel şuan demekki sarj aletinden **bleep** ediyor seninki baya iyi gidiyormuş maks 10 saat benim telefon amazondan aldım resmi satıcısı sorun olacağını sanmıyorum ama 45 w alıp denicem umarım düzelir yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
0 Likes
ibrhmS24ultra
Active Level 1
Galaxy S
Denedikten sonra bilgilendirme yaparsan sevinirim
0 Likes