cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANİMASYON SORUNU

(Topic created on: Wednesday)
71 Views
gülserens24ultra
Active Level 1
Options
Galaxy S

İphone 14 pro max den s24 ultraya geçtim fakat animasyonlar iphone kadar iyi değil neden ve çözümü var mı?

image

14 Comments
Galaxy S
One UI 7 ile bu sorun çözülecek
Galaxy S
Ne zaman gelecek?
Galaxy S
1 ay içinde gelecek, şuan bende yüklü, bazı ek işlemler yaptım.

Şuan cihaz çok daha akıcı, ısınmıyor ve batarya performansı farklı bir seviyeye çıktı
Galaxy S
Ben UI 8 yüklesem daha iyi olmaz mı? Yanlışım varsa mazur görün cok bilgim yok ama animasyonlar cok rahatsız ediyor.
0 Likes
Galaxy S
UI 8 diye bir yazılım yok şuan, UI demek İphone İos sürümü gibidir, Şuan UI 6.1 kulanmaktasınız, UI 7 çıktı ve şuan dağıtıma başlandı, Türkiye'ye yakında gelecek, animasyonlar daha akıcı bir halde olacak.

Sorun yok önemli olan zate doğruyu öğrenmeniz, yanlış bilebilirsiniz, hiç merak etmeyin lütfen.
0 Likes
Miray_07
Active Level 1
Galaxy S
Bende yüklemek istiyorum ama google playde bulamadım nerden iner
Galaxy S
Google Play'den indirilen bir şey değil, ayarlar- yazılım güncellemesi kısmından indiriliyor, şuan sadece S24 serisine yayınlandı ve henüz ülkemize gelmedi.
0 Likes
Galaxy S
Ücreti ne kadar peki? Dağıtımdan nasıl faydalanabilirim? Çok yardımcı oluyorsunuz teşşekür ederim❣️
0 Likes
Galaxy S
Rica ederim, yazılım güncellemesi ücretsizdir, ayarlar, yazılım güncellemesi kısmından kontrol edebilirsiniz, 7 yıl boyunca cihazınız güncelleme desteği alacaktır, normalde bugün lerce güncelleme verilecekti fakat aksaklıklar yüzünden ertelendi, bir sorun yaşarsanız, profilinden doğrudan mesaj kısmından direkt ulaşabilirsiniz, yardımcı olurum.
0 Likes