- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Ekran parlaklığını Yükseltmeme rağmen kendiliğinden ekran parlaklığı düşmesi hatta ekran görünmeyecek derecede parlaklığın azalması. Sonrasında durduk yere ayarladığım parlaklığa gelip tekrar gitmesi çok iğrenç bir durum olmaya başladı güncellemeden sonra olduğuna çok ekinim çünki telefonu aldığımda böyle birşey yoktu yakın zamana kadarda böyle birşey yoktu ve oyun oynarken veya gün ışığına çıktığımda telefonu kullanmak istediğimde kesinlikle ekranı göremiyorum oyun oynarken oyun içi ve ekran parlaklığı en yüksek üstüne üstlük ekstra parlaklık şeçeneğide açıyorum ama kesinlikle oyundan birşey anlamıyorum ve sosyal medya uygulamalarında fotoğrafları daha canlı ne görmek için de yükselttiğimde parlaklık gükselmiyor kendiliğine kafasına göre ara sıra yükseliyor ve düşüyor. Adaptif parlaklık kullanmıyorum kapalı o ayar. Ve Telefonda performans düşüşü var quick panel açarken animasyon kasarak açılıyor menüler arası geçişlerde kasma takılmalar var mesela bu sorunu yazarken klavyede ekran takıldı. Oyunlarda Aldığım performans ta düşüş söz konusu ve Kamera Çözünürlüğü düşmüş bir vaziyette. eski telefonum olan s8+ ile ve şuanki kullandığım s22ultra ile çekim yapıyorum neredeyse aynı az zorlasa s8+ daha öne geçicek cidden çok can sıkıcı bir durum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-17-2024 03:08 PM in
Galaxy SBir de bunu deneyiniz.