Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
öyle bir lanet guncelemeki gece 12 de telefonu sarjdan cikardim 98di biraz baktim 1 saat falan 86 oldu uyudum bir baktim şarj 53 batarya arzali... View Post
Hacı ben öğlen 12 den beri kullanıyorum kapatmadan 3 4 arası kapattım normal olarak sonra full devam ettim ama nasil 3 saat ekran suresi aldım... View Post
az önce navigasyon çubuğunu oynatınca her zamanki yerinde iz gördüm. Navigasyon çubuğunu kapattım ve tuşlara geçtim. İzini görebiliyorum. Tuş ile... View Post
En çok kim uyarı aldı? View Post
Hepsıburada dan telefon alınır mı? View Post
Cihazı 2. El olarak aldım, 22 Eylüle kadar garantisi var. Satıcı bana sıfırlayıp gönderd. Pil şuan kullanımlarımı öğrenme aşamasında ancak FHD+... View Post
Samsung kullananlarla türkiyede galaxy fan etkinlikleri yapıp bi grup halinde galaxy telefonlarla belirli düzergahlarda fotoğraflar çekip birbirimizle... View Post
One UI7 de son durum nedir ? Batarya durumu, bug vb. View Post
128gb depolamamın %76 sını yani 97,3gb lik kısmını kullanıyorum. Depolamamdaki bu değerler telefonumda herhangi bir performans düşüşünü tetikler... View Post
User | Likes Count |
---|---|
871 | |
673 | |
525 | |
498 | |
491 |
User | Count |
---|---|
56 | |
53 | |
28 | |