cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

AI Türkçe Dil Paketi Gelmemesi Hakkında

(Topic created on: 09-17-2024 08:08 AM)
532 Views
BigKaraca
Active Level 1
Options
Galaxy S

Evet arkadaşlar samsung yine yanıltmadı. Ai diye diye bağıra bağıra reklamını yaptı gelin ki tonla para ödeyip özelliği kullanamayalım. Halbuki temmuzda gelecek denmişti özellik. S24 Ultramı satıp Apple 16 Pro Max alıp stabil bir sistemin ve türkçe kullanımın tadını çıkartacağım. Ve birdaha da samsungun yanından dahi geçmeyeceğim

11 Comments
ᴅᴇɴɪᴢ
Active Level 10
Galaxy S
Apple intelligence da turkce yok ve bu 2 sene içerisinde gelmeyecek
0 Likes
BigKaraca
Active Level 1
Galaxy S
Evet fakat diğer tüm özellikleri türkçe kullanabiliyoruz
0 Likes
Kacakecza
Beginner Level 3
Galaxy S
Bixbyde de yok. Bence Türkiye Samsungun ciddi müşterisi bulunan bir bölgedir ama nedense Türkçe ile pek uğraşmıyor.
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy S
Bizi istemiyorlar heralde hocam
BigKaraca
Active Level 1
Galaxy S
Apple gibi sesi asistanla arama yapabilsek ve biraz daha stabil bir sistem görebilsek tadından yenmeyecek cşhazları var samsungun ama illaki git apple kullan diyor işte
0 Likes
erdempn
Active Level 5
Galaxy S
Zaten türkçe vardı güncellemeyle kaldırdılar
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Apple yapay zeka avrupa da bile yok destek turkiye gelmesi 1 sene gece bilir da uydu baglantısı acmadı 2 yıl oldu cıkaralı ve siri de ornek vermiainiz kulqnan yok denilecek kadar az insan var turkce olsa ne olmasa ne google asistan var her telefonda dogru durus kulanıyonızmu
0 Likes
BigKaraca
Active Level 1
Galaxy S
Dostum uydu haberleşmesi bi tık operatörlede ilgisi var. Ayrıca siri kısmına gelirsek ben apple watch da dahi aktif kullanıyorum öyle söyliyim sana
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Saat te kulanman mumkun ama yelefonda akla bile gelmiyor inan bende 13 te var cok nadir kulanıyorum asistanı
0 Likes