Merhaba arkadaşlar. S25+ a geçiş yaptım. Fakat fotoğrafta gördüğünüz gibi ışık patlamaları oluyor. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Işıklar... View Post
Galaxy S24 FE mi almak daha mantıklı yoksa f6 mı daha mantıklı? (F6 nın oyun odaklı olduğunu biliyorum fakat genelde telefonu kamera için kullanırım... View Post
Ne gibi özellikler gelecek View Post
s23 ultra telefonum var yaklaşık 1 aydan beri ekran korumasız kullanıyorum ekranımın orta kısmında lekelenme oluyor çok zor siliniyor ve leke olmayan... View Post
A53 telefon kullanmaktayim s24 fe almaya yakınım s24 fe kullanan arkadaslar dostlar varsa yorum da buluşalım inşallah View Post
En kısa zamanda yurt içi/yurt dışı bi cihaza geçme vakti geldi de geçiyor haberim yok. Telefon en lazım olduğu anda kilit ekranında gri ekran verdi,... View Post
Arkadaşlar Selamünaleyküm. Dün yeni aldığım S25 Plus telefonumu kurarken ayarlamaları yaparken, kilit ekranımda ilk başta çıkan Now bar, artık... View Post
Kardeşim Sabah Forma Bir Giriyorum Herkes One Ui 8 Çılgınlığına Bürünmüş Bakın One Ui 7 İçinde Aynı Çılgınlığa Büründünüz Ama Gelen Gideni Arattı... View Post
Aktiviteleri kontrol edince Now Brief'in eklendiğini **bleep** ettim. Fakat şuan işlevsiz bir durumda yani çalışmıyor. Aktivitelerde Now... View Post
User | Count |
---|---|
14 | |
13 | |
12 | |
10 | |
10 |