cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

6.1.1 almayan orta segment telefonların direk olarak 0ne uı 7 alıcak

(Topic created on: 4 weeks ago)
367 Views
SerhatErgün
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Gelişmiş yapay zeka özellikleri ile öne sürülen 5 eylülde s24 serisi için yayınlanan sonrasında ise Galaxy S23 serisi FE , S22 serisi . Katlanır telefonlar Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4, Z Fold 5 ve Z Flip 5 serileri Galaxy Tab S8 ve S9 modelleri ile güncellemeyi genişleten samsung orta segment modeller için A54, A55 serisi gibi cihazlar direk olarak One 7 güncellemesini yayınlama kararı almış görünüyor.

Al özelliklerinin orta segment cihazlarda stabil çalışmadığı çalışmadığı da ortaya çıkan bilgiler arasında.
8 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zeka konusun da pek emin konusmayın ki milet gelmese kulaklarınızı cınlatmasın ve forum heryerinde yazrlar hani geliyordu diye
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
6.1.1 ile verilcek cihazlara verildi zaten one uı 7 ile diğer cihazlara yapay zeka özrllikleri nasıl entegre edilir bekleyip görücez ayrıca S24 e göre baktığımızda S23 serisinie kısıtlandırılmış geldi özellikler gözlemlenen
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ben hic dikatimi cekmedi hata aynı degisen yok guncelleme boyutuda aynı duz serilerde ama ultrada 150 mb az s24 bakarak
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
AI özellikleri boş geliyor bana. Sistem kararlılığı ve pil daha önemli benim için. Halen Türkçeyi getiremediler
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Agustos yaması geldi dun bize ama eylul yaması ile gelirmi bilemiyecem oyle deniyordu
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S22 ye Eylül yaması ile gelecekmiş. Bekliyorum ama çokta ümitli değilim. ONE UI 7 daha çok umitliyim
0 Likes
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S
Banada boş geliyor dün bir iki kurcadım bitti merakım 😂
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle oluyor genelde ya 😅😅