Original topic:

A52s batarya

(Topic created on: 05-02-2022 08:16 AM)
675 Views
Kuz3y26
Active Level 1
Options
Galaxy S

telefonumu Gece 91 de bıraktım 4.15 ti saat sabah 10.30 da kalktığımda şarjım 79 a düşmüş 2 gün oluyor telefonu kuralı iade etmeyi duaunuyorum ve arkadaşımda a52 var s değil onun telefonda böyle bisey olmamış  sizde iade ediyimi bana çözüm bulabilir misiniz ??

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba
Yeni alınan telefonların bataryasının alışması uzun sürebiliyor. Telefon sizin kullanımınıza bağlı olarak ayarlıyor bataryayı. İlk zamanlarda bu normal.
Eğer bu ilk alınan günlerden sonra da bataryanızda sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız, :Hata Raporu" gönderebilirsiniz. Hata raporunu bu uygulamanın "Yardım Alın " kısmından kolayca gönderebilirsiniz. Güzel bir şekilde açıklamanız, sorununuzun en yakında çözülmesi adına etkili olacaktır.
Yetkili kişiler, telefonunuzu ve yazılımını güzel bir şekilde inceleyip size geri dönüş sağlayacaklardır. Geri dönüş süresi 1 ila 30 gün arasındadır. Ama meraklanmayın, çoğunlukla 1 günde geri dönüş sağlanıyor.
Eğer Hata Raporu göndermeniz, yeterli olmazsa, çözüm bulunamazsa verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.
Telefonunuzun özelliklerini (işlemci, ekran, konum, bluetooth) sınırlı bir şekilde kullanmanız gerekebilir.
Bunları yapmanıza rağmen de kötü gidiyorsa eğer, Samsung Yetkili Servis'ine başvurmanız gerekebilir.
Ki zaten servise gerek kalmadan telefon kendini uyarlayabilir kullanımınıza göre.
Kısacası, biraz daha zaman verin telefonunuza bataryası alışması için. Düzelmezse telefonun şarj harcayan özelliklerini pek kullanmayacaksanız demektir :(
Teşekkürler, iyi bayramlar dilerim

View solution in context

10 Comments
tubatu
Active Level 6
Galaxy S
Edebilirseniz edin %5-10 max olur genelde
0 Likes
Kuz3y26
Active Level 1
Galaxy S
iade oluşturdum 2 güne yollarim
0 Likes
Kuz3y26
Active Level 1
Galaxy S
Edemiyormusum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende a52s kullanıyorum böyle bir sorun hiç yaşamadım gece hiç şarja takmam bırakırım sabah alırım şarjda gözle görülür bir düşüş olduğunu hiç görmedim
Kuz3y26
Active Level 1
Galaxy S
iade oluşturdum bu hafta yolluyorum
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Siz interneti ve arka pilanda acik uygulamalar kapatiyonuzmu kapatmiyorsaniz normal bir durum
Kuz3y26
Active Level 1
Galaxy S
Kapatiyorum
0 Likes
Solution
Galaxy S
Merhaba
Yeni alınan telefonların bataryasının alışması uzun sürebiliyor. Telefon sizin kullanımınıza bağlı olarak ayarlıyor bataryayı. İlk zamanlarda bu normal.
Eğer bu ilk alınan günlerden sonra da bataryanızda sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız, :Hata Raporu" gönderebilirsiniz. Hata raporunu bu uygulamanın "Yardım Alın " kısmından kolayca gönderebilirsiniz. Güzel bir şekilde açıklamanız, sorununuzun en yakında çözülmesi adına etkili olacaktır.
Yetkili kişiler, telefonunuzu ve yazılımını güzel bir şekilde inceleyip size geri dönüş sağlayacaklardır. Geri dönüş süresi 1 ila 30 gün arasındadır. Ama meraklanmayın, çoğunlukla 1 günde geri dönüş sağlanıyor.
Eğer Hata Raporu göndermeniz, yeterli olmazsa, çözüm bulunamazsa verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.
Telefonunuzun özelliklerini (işlemci, ekran, konum, bluetooth) sınırlı bir şekilde kullanmanız gerekebilir.
Bunları yapmanıza rağmen de kötü gidiyorsa eğer, Samsung Yetkili Servis'ine başvurmanız gerekebilir.
Ki zaten servise gerek kalmadan telefon kendini uyarlayabilir kullanımınıza göre.
Kısacası, biraz daha zaman verin telefonunuza bataryası alışması için. Düzelmezse telefonun şarj harcayan özelliklerini pek kullanmayacaksanız demektir :(
Teşekkürler, iyi bayramlar dilerim
Kuz3y26
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler iyi bayramlar
0 Likes