cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE Batarya

(Topic created on: 04-28-2022 08:48 PM)
540 Views
msty1199
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar S20Fe aldım henüz kullanmadım. Ancak bataryadan şikayetçi olan  çok  kişi var forumlarda. Oyun hiç oynamam  instagram chrome whatsapp  şeklinde takılıyorum. Ancak ekran süresi A12 güncellemesi ile birlikte 4-5-6 saat diyenler var.

A52s bakıyorum  8-10 saat diyenler en kötüsü bile 7 saat diyor. Sizce a52s almak mantıklı mı. Sonuçta a52s den bana  göre üstün yönü kamera. onu da her  dakika kullanmıyorum  önemli olan şarj kısmı. Durum böyleyken foto kalitesi diye şarjı seçmek mantıkı-lı geliyor

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Samsung Galaxy s20fe
Smg 780 g
Ben bu model cihazı kullanıyorum gayet memnunum telefonumu %100 parlaklıkta karanlık mod özelliği açık gelişimiz işleme vesaire bazı özellikleri açık kullanıyorum telefonumun şarjı 6 veya 7 saat boyunca dayanabiliyor oyun oynuyorum video izliyorum sosyal medyada takılıyorum açıkçası şarj konusunda beni üzmüyor çok şükür.
Açıkçası Ben memnun olduğum cihazı size önerebilirim Ama eğer ki sizin için şarj miktarı aşırı derecede önemli ise size şu cihazı almanızı öneriyorum Ancak bu cihaz herhangi bir teknoloji mağazasında satılmıyor internet üzerinden sipariş edip almanız gerekiyor Google Play Store uygulaması üzerinden Samsung şok uygulamasını yükleyerek Bu cihazı satın alabilirsiniz.
Samsung Galaxy m52 5g
Not.
Samsung Galaxy a52s
Bu cihazı almanızı önermiyorum Çünkü Galaxy s20fe
Model cihazla fiyatları neredeyse aynı sayılabilir aynı fiyata yani neredeyse yakın olduğu için Galaxy s20fe model cihazı almak daha mantıklı olur.
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy S
S20fe snapdragon modelinde 60hz modunda 8 9 saat ekran suresi aliyorum 120hz ekran kullanımında tüm cihazlar(aynı pil kapasitesine sahip) genel olarak 5 6 saat alır buna a52s de dahil
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
120 hz A52s 9-10 saat aldı. Ss de var.
msty1199
Beginner Level 2
Galaxy S

ya ben bu işi çözemedim. Forumda ekran süresi atmışlar. adam 5 saat demiş. Sizin 8-9 saat. naısl oluyor çözemedim bu işi. Oyun  oynamıyorum diyen 2 kişi arasıda 2 kat **bleep** nasıl oluşabiliyor

Tsey
Active Level 4
Galaxy S
S20 fe snapdragon,128 gb(güç tasarruf modu açik,60 hz ekran yenileme hizinda,genelde internet,whatsapp,youtube gibi genel kullanim,konum kapali,bluetooth kapali,taramalar dahil) kullanim süresi sanirim yol gösterici olmuşturScreenshot_20220410-121200_Device care.jpg
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
A52s cihazım istersen sana ekran sürelerini atabilirim.Screenshot_20220428-212705_Drive_12464_1651170441.jpg
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
En sevdiğim tartışma A52s vs S20 FE savaşı. İkisi de aynı fiyatta. S20 FE 2.0 Turbo motorlu, A52s 1.6 Turba motorlu gibi. Kaç kere anlattım A52s'in S20 FE'e göre pili daha fazla gittiğini anlattım. Tekrar anlatayım. S20 FE 7nm ve eski işlemci ama A52s 6nm ve yeni işlemci. İşlemci ne kadar ince ve yeni ise o kadar performansını korur ve pili az harcar. S20 FE 6gb ram ama A52s 8gb ram. Sanal ram mekanik ram kadar etkili olmaz, ram ne kadar fazlaysa telefon arka planda daha fazla işlem yapar ve telefon daha rahat eder. S20 FE daha güçlü işlemci , kamerası 4K 60fps 30x zoom yapabiliyor. S20 FE seviyorum bazen keşke biraz daha bekleseydim S20 FE alsaydım diyorum o da kameradan dolayı. Ama bana pil de gerekli olduğu için hepsinin ortalamasını bulabildiğim cihaz A52s'di. Ben oyun oynayacam bana sonuna kadar güç gerekli dersen S20 FE ama yeterince güçlü yeni cihaz pili uzun giden telefon lazım dersen A52s.