- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar S20Fe aldım henüz kullanmadım. Ancak bataryadan şikayetçi olan çok kişi var forumlarda. Oyun hiç oynamam instagram chrome whatsapp şeklinde takılıyorum. Ancak ekran süresi A12 güncellemesi ile birlikte 4-5-6 saat diyenler var.
A52s bakıyorum 8-10 saat diyenler en kötüsü bile 7 saat diyor. Sizce a52s almak mantıklı mı. Sonuçta a52s den bana göre üstün yönü kamera. onu da her dakika kullanmıyorum önemli olan şarj kısmı. Durum böyleyken foto kalitesi diye şarjı seçmek mantıkı-lı geliyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-28-2022 08:59 PM in
Galaxy SSamsung Galaxy s20fe
Smg 780 g
Ben bu model cihazı kullanıyorum gayet memnunum telefonumu %100 parlaklıkta karanlık mod özelliği açık gelişimiz işleme vesaire bazı özellikleri açık kullanıyorum telefonumun şarjı 6 veya 7 saat boyunca dayanabiliyor oyun oynuyorum video izliyorum sosyal medyada takılıyorum açıkçası şarj konusunda beni üzmüyor çok şükür.
Açıkçası Ben memnun olduğum cihazı size önerebilirim Ama eğer ki sizin için şarj miktarı aşırı derecede önemli ise size şu cihazı almanızı öneriyorum Ancak bu cihaz herhangi bir teknoloji mağazasında satılmıyor internet üzerinden sipariş edip almanız gerekiyor Google Play Store uygulaması üzerinden Samsung şok uygulamasını yükleyerek Bu cihazı satın alabilirsiniz.
Samsung Galaxy m52 5g
Not.
Samsung Galaxy a52s
Bu cihazı almanızı önermiyorum Çünkü Galaxy s20fe
Model cihazla fiyatları neredeyse aynı sayılabilir aynı fiyata yani neredeyse yakın olduğu için Galaxy s20fe model cihazı almak daha mantıklı olur.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-28-2022 09:00 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-28-2022 09:44 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-29-2022 12:17 AM in
Galaxy Sya ben bu işi çözemedim. Forumda ekran süresi atmışlar. adam 5 saat demiş. Sizin 8-9 saat. naısl oluyor çözemedim bu işi. Oyun oynamıyorum diyen 2 kişi arasıda 2 kat **bleep** nasıl oluşabiliyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-28-2022 09:04 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-28-2022 09:28 PM in