cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

24Fe One ui 7

(Topic created on: 04-10-2025 11:38 PM)
284 Views
kogluozkan
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar her kese iyi geceler yaklaşık 2 gündür sürekli gördüğüm S24Fe için paylaşılan one ui 7 postları artık gereksiz seviyede arttı bizim kullandığımız bu cihaz bir amiral gemisi değil ve güvenlik güncellemelerini bile farklı zamanlarda alıyorlar kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum S24Fe güvenlik güncellemelerini ayın 17-18 i gibi alır ben de one ui 7 nin S24Fe için bu tarihlerde geleceğini düşünüyorum lütfen artık gereksiz post kalabalığı yapmayalım emin olun sadece siz değil bu gruptan çoğu kişi güncelleme hakkında kesin bir bilgisi yok sizden tek ricam sabretmeniz arkadaşlar 

iyi geceler 
15 Comments
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
Antutu v10 puanı 1milyon750 olan cihaza üst segment deniliyor kameraları işlemcisi s24 ve plusla aynı amiral gemisi değil tamam ama cihaza orta sınıf muamelesi yapma herkes istediğini paylaşır sizi ilgilendiren bir durum değil.Gereksiz gönderileri modlar yorum altında topluyor zaten.
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
evet telefon güçlü benim ona lafım yok ama s24 serisi ile aynı klasmana samsung kendi koymuyor zaten
0 Likes
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
S serisi ve ismi S24FE zaten nereye koyuyorlar peki A serisine mi ?
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
o zaman s24fe neden hala kore de güncelleme almadı
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
veya beta test bile vermediler ben bunu anlatmaya çalışıyorum samsung s24fe ye bir s24 serisi olarak bakmıyor
0 Likes
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
Tamam orası doğru remote test labta ilk kararlı sürüm güncellemesini alan cihaz S24FE oldu girip bakabilirsiniz.Sizin almadığınız şu s24 ultra hariç aynı kod paketini kullanıyorlar hemen hemen,yani s24 plus test edilirken s24feyi test etmiyorlar cünkü aynı işlemciyi aynı özellikleri barındırıyorlar yakınlar.
0 Likes