cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu  View Post

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

İyi geceler az önce bir şey farkettim. Bazen cihazda yavaşlama oluyor, menüde kaydırırken sanki cihaz 120hz'den daha düşükte çalışıyor gibi... View Post

öncelikle iyi geceler. umarım bu saatte gören olur. 4 yıldır kullandığım ve artık bana yetmeyen a31 model telefonumu değiştireceğim. hangi telefonu... View Post

Selamın aleyküm cihazım s21 5g csc kodu nee ve Android 14 one ui 6 hala güncelleme yok memembersta cihaz tanısında yazılım uyarı veriyor nasıl... View Post

Ekran beyaz cizgi cikti sadece kamerada oda zum 1e gelince oluyor 1in altında yok ama ne yapmam gerekiyor herseyi denedim ama olmadı bi turlu nerden... View Post

Telefonu gece şarja takıp sabah şarjdan çeksek telefona zarar verir mi View Post

Merhaba ,bildirim çubuğunda Bluetooth ve alarm gibi simgeler direkt gözükmüyor aşağı indirdiğimde gözüküyor sadece bunu düzeltme imkanımız var mı... View Post

rakjen-video-1753304748304