Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Bu son güncellemeden sonra böyle saçma bir şey oldu ve asla dayanmıyor şarjım . Bunun bi çözümü var mi ? Ne yapmam gerek güncellemeden once boyle bi... View Post
Membersda görüldü View Post
Çözümü bilen var mı su gibi içiyor şarjı s23 View Post
Tiktoktan kaç videodur karşıma çıkıyor şuan bi kaç haftalık açık diyorlar çevrenize sorun danışın kaçırmayın View Post
Normal Uhd 60fps te problem yok ama pro video dan hangi ayarı seçersem seçeyim kamera ters çekiyor? Çözüm yolunu bilen var mı View Post
Arkadaşlar güncellemek istiyorum pil çok mu kötü kararsız kaldım View Post
Arkadaşlar biliyorsunuz Samsung da bildirim titreşimini özelleştirebiliyorsunuz . Ama bu bildirim titreşimi maalesef WhatsApp bildirimlerinde... View Post
Olay ne beyler View Post
Arkadaşlar merhaba Microsoft teams de ekran paylaşıyorum yalnız herhangi bi oynatıcı dan video başlamıyor PlayStation tuşuna basınca samsung... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1440 | |
1348 | |
1133 | |
885 | |
704 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
42 | |