cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

24Fe One ui 7

(Topic created on: 04-10-2025 11:38 PM)
283 Views
kogluozkan
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar her kese iyi geceler yaklaşık 2 gündür sürekli gördüğüm S24Fe için paylaşılan one ui 7 postları artık gereksiz seviyede arttı bizim kullandığımız bu cihaz bir amiral gemisi değil ve güvenlik güncellemelerini bile farklı zamanlarda alıyorlar kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum S24Fe güvenlik güncellemelerini ayın 17-18 i gibi alır ben de one ui 7 nin S24Fe için bu tarihlerde geleceğini düşünüyorum lütfen artık gereksiz post kalabalığı yapmayalım emin olun sadece siz değil bu gruptan çoğu kişi güncelleme hakkında kesin bir bilgisi yok sizden tek ricam sabretmeniz arkadaşlar 

iyi geceler 
15 Comments
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
herkese*
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Ben de böyle bekliyorum. Siz cihazdan memnunmusunuz bu arada? Bende s24 fe kullanıyorum ama alalı birkaç hafta oluyor
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
cihaz ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorsan dm den mesaj at yardımcı olmaya çalışayım
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Şu **bleep** sıkıntım yok şükür. Merak ettim sizin düşüncelerinizi ondan sordum. Yine de teşekkürler
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
ben hem performans olarak hem de kamera olarak çok memnunum batarya ile ilgili herkes sıkıntı yaşıyor ama onun da yazılımsal olduğunu düşünüyorum umarım önümüzdeki günlerde gelecek olan güncelleme ile düzeltirler
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Neden memnun değilsiniz hocam bataryadan? Kaç saat götürüyor sizin bir günde? Ben 6 saat bazen daha fazla ekran süresi alabiliyorum. Tek şarj yetiyor gibi şu anda
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
telefonu ilk aldığım zamanlar 8 saati buluyordu
Enzo-S24fe
Active Level 3
Galaxy S
Her keseden sallamışsın.
0 Likes
kogluozkan
Active Level 6