cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

10x Optik

(Topic created on: 08-19-2023 04:53 PM)
485 Views
passhy
Active Level 7
Options
Galaxy S
10x oprik zoom ile çektiğim fotoğraf neden böyle yağlı boya gibi? S21 ULTRA.
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba passhy,

Öncelikle kamera merceğinin temiz olduğundan emin olunuz. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
17 Comments
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Normal değil bu servise götürmenizi öneriyorum düz s21 bile 10x bundand aha kaliteli
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Geçenlerde ekranı kırıldığı için servise ekran değişimine vermiştim. Acaba o zaman bir sorun olmuş olabilir mi? Serviste yani?
0 Likes
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Olabilir kasa ile beraber eğişiyor ekran kamera modülü sökülüyornbu yüzden teknisyen arkadaş zarar vermiş olabilir daha önceden böyle bir sorun yoktuysa tabi
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Daha önce yoktu. Ekranı değiştirdiğimden itibaren 10x i ilk defa kullanıyorum. Biraz daha test edip ona göre servise götürebilirim. Geçen gün ağustos güncellemesi de gelmişti. Önce bir ayarları sıfırlasam iyi olur gibi.
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Öyle yapın
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Optik zoomda nasıl mp düşsün?
0 Likes
daktilo84
Active Level 7
Galaxy S
Lens camını temizleyin.
0 Likes
passhy
Active Level 7
Galaxy S
Gözlük bezi ile fotoğraf çekmeden önce silmiştim.
0 Likes
daktilo84
Active Level 7
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırladınız mı?
0 Likes