cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj soketi ve Pil Sorunu

(Topic created on: yesterday)
91 Views
Turkei352
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, henüz 1 hafta oldu S23 Galaxy aldım kuzenimden...

Şarj soket yeri Şarj aletini taktığım vakit acayip boşluk var. Bu normal mi..?
Diğer bir konu ise Batarya Problemi acayip derecede sıkıntılı %100 olan batarya 1 saat sosyal platformlarda gezinme esnasında bitiyor...
Saniyede sanki %1 gibi Power arcıyor...
Düşünün bu yazıyı yazdığımda batarya göstergesi 98 di ve şimdi 96 oldu 3 dakika içinde...
Bu normal mi lütfen izah edin bana.. 
14 Comments
zamzungcu
Active Level 6
Galaxy S
Günaydın 1 şarj soketinin o kadar boşluk olmaması lazım 2 batarya performansın çok kötü bir telefoncuya sor şarj soketinin değişip değişmediğini
Turkei352
Active Level 1
Galaxy S
Şimdi bunun orijinal şarj aleti değil taktığım Vivo marka telefonunda, belki ondan dolayıdır boşluk orijinal şarj aleti bende değil henüz alamadım... Belkide orijinalini böyle sıkıntı yoktur...
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Asla normal değil. Telefonu sıfır mı aldınız? Sıfır değilse, telefonun içinden geçmişler daha önceden.
0 Likes
Turkei352
Active Level 1
Galaxy S
Kuzenimden aldım 1 hafta önce sıfır değil, kendisi s24 aldı bunu da ben aldım yabancıya gitmesin hesabı... Ama bu pil konusunda çok rahatsızım... Daha önce ekranı kırıldı yaptırdı 1 ay önce 13 bin TL ödeme yaptı beraberdik haberim var o konuda...
Birlikte gittik yaptırdık o vakitler...
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Yani S23 çıkalı neredeyse 2 yıl oldu. 2 yıl içinde telefonu nasıl bu hale getirebildiğine ben de şaşırdım. Kuzenin telefonu sana satarken bu sorundan bahsetmedi mi?
0 Likes
Turkei352
Active Level 1
Galaxy S
Batarya için normal dedi, çok kullanımdan olduğunu söyledi... Eski telefonumun bataryası daha fazla gidiyor bu s23'e karşılık... Şarjdan çıkardığım gibi %99 oluyor sanırım bir batarya alsam sorun çözülür gibi...
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Tabii ki, çok kullanımdan dolayı batarya bu halde. Umarım bataryayı değiştirince sorun çözülür.
Turkei352
Active Level 1
Galaxy S
Temennimiz o yönde, yoksa güzel telefon seçmenine göre...
0 Likes
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Bana göre samsungun en mükemmel telefonu s23
0 Likes