cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İphone 13pm vs samsung s24+

(Topic created on: 06-17-2024 03:10 PM)
226 Views
Lykıa
Active Level 3
Options
Galaxy S
13 pm ablamın, kendisi direkt sıfır aldı ve temiz kullandı. Şu anki telefonum A24 2 ay oldu alalı ancak 2 ay içinde pili resmen öldü şu an günde 2 kere şarja takıyorum o yüzden yeni telefon alıcam. Kamerası pil performansı ekranı iyi olsun yeter. Şimdi sizce evde hazır 13pm dururken ona mı geçeyim yoksa sıfır s24+ mı alayım? İkisi arasında ne gibi farklar var? Yapay zeka özelliği, one ui arayüzü benim dikkatimi çekiyor birde sabit 120hz alıyorum s24+ ile bu özellikler biraz daha yaklaştırıyor samsunga. 
17 Comments
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Türkçe yok samsung ai boş trde
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Hazırda duruyorsa hiç para vermeye gerek yok. S24+ daha iyi tamam ama artık ben mi fazla cimriyim bilmiyorum yeni cihaza gerek yok.
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim merhaba, s24+ donanım olarak mükemmel ötesi ancak iş Samsung yazılım ekibinin çıkardığa işe bakarsan berbat ötesi, yani yazılım kötünün kötüsü stabilite sıfır, ios ise yazılımda ve stabilitede mükemmel, iıs donanım olarak ise çok kötü, adamlar işi stabil işlemesini sağladıkları işletim sistemi ile çözüyor, Samsung da ise dediğim gibi donanım mükemmel ötesi yazılım ise mükemmel olan donanımı yok etmek için var, bu durumda seçim senin
Lykıa
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler. Eğer 13pm durmasaydı evde illa para vercek olsaydım kesinlikle s24 alırdım hem daha ucuz hem sıfırı var. Ancak böyle durumda 13pm geçmek daha mantıklı geliyor. Ama evet donamım konusunda dahs ucuz samsunglar bile (günlük kullanım için) pahalı iphonelar ile kapışıyor.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
A24 için batarya şikayeti yapan ilk seni gördüm.Bunları incele,bir kere yap,kafan rahat etmezse 13pm varken yeni cihaz alınmaz.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 plus tavsiye ederim
0 Likes
Bravogalaxy
Active Level 5
Galaxy S
Merhabalar Samsung Galaxy S24 Plus Tavsiye Ederim 😊
Anonymous
Not applicable