cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İşlemci sıcaklığı 60derece normal mi?

(Topic created on: 01-14-2024 08:08 PM)
337 Views
KaanErsoyS23
Active Level 9
Options
Galaxy S

image
Oyunlarda uygulamadan gördüğüm kadarıyla 60 derecelere çıkıyor s23 kullanıyorum diğer kullanıcıların yorumu nedir bir s22 kullanıcısında 80derece gördüm de bu dereceler fazla değil mi?
0 Likes
9 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
S20 fe de genshin tarzı ağır oyunlarda ortalama bu sıcaklıklara çıkıyor fakat herhangi bir performans kısılması olmuyor vapor chamber küçük olmasına rağmen. Throttling olmuyorsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. DH de biri normal kullanımda 70 derece falan görüyordu onun yanında bu çok iyi.
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Oynadığım oyunda 120fps ayarı var ve 90-100 bandına düşüyor fps ısı artınca ancak rahatsız etmiyor performans ısı değerleri canımı sıkıyor
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bu ayarı açmayı denediniz mi? Throttling i önemli ölçüde azaltıyor.1705251870857_1705251870836_0.jpg
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Evet aktif olarak açık o özellik
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Thermal guardian denenebilir limit 45°c ye kadar artırılabiliyor ancak oyunlara etkisini hiç test etmedim. O da olmazsa artık aktif fanlı soğutucu gerekiyor ki saatlerce oyun oynayan biri için bunu öneririm.
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Aktif oyunu telefondan oynamıyorum ama bu kadar termal sorunu çözülmüş denilen s23ün bir bende mi böyle ısındığını merak etmiştim...
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Plus ve ultra modellerindeki kadar büyük bir soğutma bloğu yok
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır değil. 50 derece Normal bir sıcaklıklar. Uyarı gelmesi lazım size. Telefon çalışma sıcaklığını aştı Arka plan kullanımını kapatarak.
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Batarya sıcaklığı 55i geçince uyarı geliyor ama işlemci ısısından dolayı gelmiyor diye biliyorum. Batarya sıcaklığım max 47 48leri gördüm ama o da yüksek bence
0 Likes