Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Merhabalar, Samsung healt monitör geçerli konumunuzda kullanılamıyor hatası alıyorum. Cihazım Yurtdışı. Watch7 saatimin tüm özelliklerini... View Post
Güney kore genel merkez numara varsa atında arayayım bir kaç sözüm olacak kendisine 👍 View Post
Bu cihaz type c portundandan şarj etmek için kaç watt adaptör lazım View Post
Arkadaşlar güncellemeyi Manuel kuralı 3 gün oldu ve çok akıcı stabil çalışıyor İnternet te yok o hata var yok bu var diyene inanmayın gayet iyi ve... View Post
İlk kez alışveriş yapmak istediğimde aldığım hatayı 2 yıldır çözemeye çalışıyorum çözüm kanalı samsung türkiye değil , kore ama korenin de iletişim... View Post
Samfw den one ui 7 root attım onu nasıl geri alırım s24 ultra Yurt dışı View Post
Benim cihaz yurt dışı servisi yazılım ülkesi Arabistan acaba ne zaman yayınlanacak one uı 7 bilgisi olan var mı View Post
Herkese iyi forumlar. Appledan geçiş yaptım ve Appleda bildirimlerimi uygulama üzerindeki bildirim sayısından kontrol ediyordum. Samsungta bildirim... View Post
Arkadaşlar KASIM 2024 ten beri bizi bekleten SAMSUNG, artık net bir gün vermesi gerekmiyor mu sizce? Tarih aralığı değil, gün vermeli bence(Durumu... View Post
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S24-Ultra-One-UI7/td-p/18964951?src=ShareByUserCM şu başlıkta bahsettiğim sıkıntılardan biri olan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1479 | |
1270 | |
1137 | |
1074 | |
1030 |
User | Count |
---|---|
35 | |
32 | |
30 | |