cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung note 10 şarjı su gibi bitiyor

(Topic created on: 06-02-2020 10:12 PM)
3934 Views
ragnar06
Active Level 3
Options
Galaxy Note

sabah %100 şarjdan alıyorum 5 dakika geçmeden %96 elime alıyorum whataspp telefon görüşmesi ve derken şarjı çok çabuk bitiyor önceki iphone 8 plus tan çok üstün bir cihaz ama pil seviyesi ve kalitesinden hiç memnun değilim.  Bunun bir çözümü yok mu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Samsung_49Zn8X0,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy Note
Bende de a71 var sarjdan aldıktan sonra %85 e kadar çok hızlı düşüyor yani yarım saatte 15 sarj kaybediyor sonra pili daha yavaş düşüyor ben de anlamıyorum neden böyle
0 Likes
Galaxy Note
ayni dertten muzdaribim cihaz kullan kullanma şarjını bitirmek zorunda hissediyor kendini en basit kullanımda bile oyun kattiyen oynamam
0 Likes
onurata
Active Level 3
Galaxy Note
bende a 70 var günde 1 kez sokardım şarja güncellemeden sonra elektrikci ile konustum bi tarafıma priz yaptırcam yoksa yetisemiyorum kendi kendine ısınmasıda cabası kahvede oturan emekli dayılar kendi kendine sinirlenirya eli boslukdan telefonda öyle oldu emekli olan kahvede aksama kadar oturup ona buna sinirlenen dayılar gibi elime almasam bile aşırı ısınıyor. garantiye göndercem yok mayısda guncelleme gelecek mayıs gecti yok haziran 1 de gelecek yok ortasında gelecek sacma sapan işler al oppo fln bak keyfine
0 Likes
üNaLLL
Active Level 2
Galaxy Note
a71 kullanıcısıyım. ilk defa samsung kullanıyorum. aynı sorun bendede var. telefoncu arkadaşım bana başka bir marka önermişti ben ısrarla samsung aldım. neden alma dediğini az çok anladım. yazılım konusunda daha yapması gereken çok iş var samsung markasının.
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Samsung_49Zn8X0,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Cemo06
Active Level 1
Galaxy Note

Samsung galaxy a71 telefonumu alalı 2 hafta oluyor ve son 1 hafta içinde şarjı %96 dan yukarı çıkmıyor yaklaşık 30 dakika bıraktım ve geldiğimde hala %96'ydı.Şarjn aletini çıkarıp geri taktığımda ise saniyesinde %100 dolu gösteriyor bataryayı.Önceki telefonum s7 idi 4 yıllık telefonda bile böyle sorunla karşılaşmadım.

flasget
Active Level 7
Galaxy Note

dostum bunun çözümü var ayarlar-uygulamalar  sağ üstteki 3 noktaya basıp sistem uygulamalarını göstere bas. Daha sonra cihaz bakımı bulup depolama kısmından önbelleği temizle de düzelecektir