cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

güncelleme

(Topic created on: 06-01-2020 05:50 PM)
207 Views
mardiner
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Şu samsung un nasıl bir güncelleme politikası var anlamadım.5 6 bin liraya cihaz alıyoruz aradan 2 3 yıl geçmeden çöp oluyor.orta segment telefonlarına bakyorum 2 3 bin liralık hepsi en yeni sürümü kullanıyor benim telefon note 8 güncelleme yok.Bileydim gider orta segment alırdım ben de.müşteri hizmetleri de evlere şenlik sürekli sizi güncelmiyizbiz.coma yöneldiriyor hiç bir şeyden anladıkları yok.SAMSUNG TÜRKİYE'DE NASIL BİR POLİTAKA İZLİYOR ANLAMADIM...TABLET ALIYORUZ TÜRKİYEYE KLAVYE SATIŞI YOK..TELEFON AL BİXY DİL SEÇENEĞİ YOK.TAM BİR PİŞMANLIKSIN SAMSUNG 

3 Comments
livingtodie
Active Level 8
Galaxy Note
alt segment, orta segment veya üst segment cihazlarda güncelleme politikasınının farkı yok(istisnalar hariç). note8 android 7 ile çıktı ve 2 büyük güncelleme aldı zaten her cihazda böyle. android 7 ile çıkan orta segment bir cihazı alsaydınız yine android 10 güncellemesini alamayacaktınız.
0 Likes
mardiner
Active Level 1
Galaxy Note
ben de zaten bu politikayı eleştiriyorum.öle bir şey kabul edilemez apple 5 yıl güncelleme yayınlıyor.applden samsung geçtim sırf tabletim ve saatim samsung diye öle pişman oldum ki.. samsung aldığıma telefonum çok seri ve memnunum ama gel gör ki samsung sağ olsun çöpe çevirdi... güvenlik güncellemeleri bile gelmez oldu artık.çok müşteri kaybeder böle devam ederse..benden yana samsunga tövbe artık
0 Likes
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba mardiner,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes