Resolved! Solved

Original topic:

note 10 plus kamera

(Topic created on: 02-04-2020 04:04 AM)
2824 Views
EMRIS
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Note 10 plus kamerasi cok kotu kalitesiz resim cekiyor gece resimleri ise berbat fiyatini haketmedi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba EMRIS,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
ahmetaytas01
Active Level 8
Galaxy Note
örnek fotoğraf atabilir misiniz
0 Likes
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
Merhaba.
Telefonunuzun kamerasını , Samsung Members - Yardım Alın - İnteraktif Kontroller - Kamera bölümünden ve Telefon - Klavye *#0*# - Mega Cam ve Front Cam bölümlerden test edebilirsiniz, aynı sorun burada da varsa, o zaman sorun donanımsaldır ve servis müdahalesi gerekir, eğer yok ise, o zaman yazılımsal bir sorun vardır, onun için de, Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Fabrika Ayarlarına Dön seçeneğini seçerek telefonunuzun yazılım hatalarını düzeltebilirsiniz.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba EMRIS,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
isterseniz daha cok resim atarim 40 cmden cekilen resimler bukadar kalitesiz olmamali
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
0 Likes
ygtylc
Active Level 8
Galaxy Note
samsung un kamera yazılımı berbat. gcam exynos indirmeni öneririm
0 Likes
ahmetaytas01
Active Level 8
Galaxy Note
kamera yazılımı gayet güzel doğal ve olduğu gibi gösteriyor kameralar
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
resimleri incelediginizde yarim metreden cekilen resimlerde bile kalitesizlik var dogallugindan sikayetci degilim zaten kamerada asiri parazitlenme olusumu ve kalitesiz resimden 4 kere servise goturdum telefonu yine ayni degisen birsey yok arastirdigimda cogu kisinin kameradan ve resim kalitesinden sikayetci oldugunu gordum
0 Likes
EMRIS
Active Level 4
Galaxy Note
asiri karincalanma mevcut resimlercok kotu kalitede
0 Likes