Original topic:

Note 9 Home icon

(Topic created on: 02-03-2020 12:03 PM)
1016 Views
ispossible
Active Level 1
Options
Galaxy Note

İyi haftalar olsun herkese :smiling-face:

Ekte de görüldüğü üzere anasayfada bulunan home iconunu kaldırmak istiyorum fakat müşteri hizmetleri ile olan görüşmemde henüz yazılımsal olarak böyle bir şeyi yapmadıklarını, yeni gelen güncelleme ile olabileceğini belirtmişlerdi.

şahsen çok büyük bir tasarım hatası olan bu iconu yeni güncelleme ile de kaldıramadım.

3. Parti yazılımlara pek bulaşmak istemesem de, ( ki pek de yararlı bir şey buşamadım ) samsung tarafından sağlanamayan bu özelliği ne ile sağlayabilirim.

Destek ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba ispossible,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, görsellerle birlikte, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Mobyturk
Active Level 4
Galaxy Note
👍👍👍
0 Likes
AsilTurk
Expert Level 2
Galaxy Note
Başka bir sayfayı home iconu yap bunu silersin.
biraz kurcala yaparsın.
0 Likes
ispossible
Active Level 1
Galaxy Note
Başka bir sayfayı eklemiş olmam En üstte duran iconu deaktif etmez, aksine yanına küçük bir yuvarlak ekler. yani istediğim şey yine olmuyor :smiling-face: teşekkürler yorumunuz için
0 Likes
AsilTurk
Expert Level 2
Galaxy Note
Başka bir sayfa ac.
sonra bu anasayfa iconu olan sayfaya parmağını basılı tut ve sil yap.
o zaman actigin yeni sayfa anasayfa olur.
Ama sen simge olarak iconu kaldirmak istiyorsan yeni simge indirip onu ekleyeceksin.
ispossible
Active Level 1
Galaxy Note
Yorumunuz için teşeklürler, fakat o şekilde de yine bir icon olacak anasayfada. isteğim olmaması :smiling-face:
0 Likes
Galaxy Note
Ben de bu durum için çok bakıncım ama maalesef bir çözüm bulamadım. Bulursanız bizimle paylaşın lütfen.
0 Likes
ispossible
Active Level 1
Galaxy Note
Mutlaka 👍
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba ispossible,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, görsellerle birlikte, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
ispossible
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkürler Bordo, bir sonraki konuda hem topluluktan hem de sizden bilgi edinmek isterim :smiling-face: