Original topic:

note 10 lite

(Topic created on: 02-26-2021 09:21 PM)
258 Views
Reiss3434
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar merhaba note 10 lite aldım 3 gün önce ama telefonu bi durumdan dolayi satma durumuna geldim. Sorunum şu whatsapp tan gelen video veya resimler telwfonun galerisinde 2 adet oluyor. Yani asıl resim varken bide kopyasını ekliyor aynı resim iki tane okarak karşıma çıkıyor ve delircem telefonu kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Rica ediyorum bilgisi veya başına böyle bir durum gwlip çözüme kavuşan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer 

4 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy Note
Dosyalar içerinde sadece bir yere alıyo aslında ama sizin foto ve video yedekleme Google drive de yedekliyor ise orada da olduğu için iki tane varmış gibi görülür Google drive foto yedekleme ayarlardan watsapp klasörü kapatın oradaki resimleri Google drive yedek almasın düzelecektir
Reiss3434
Active Level 3
Galaxy Note
nasil yapmam lazım lütfen biraz daha konuyu acarmisiniz
OsKaRLıDeLi
Active Level 6
Galaxy Note
google drive veya baska yedekleyen programlari uygulamar bolumunden cevrim disina ala bilirsiniz zaten ise yaramiyorlar al bi flas resim video cogaldikca ona at gitsin
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Reiss3434,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD