cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Note 10+ harici mikrofon sorunu

(Topic created on: 02-26-2021 08:27 PM)
725 Views
Cagatays
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Değerli Samsung Ailesi, Kıymetli Dostlar,

Öncelikle hepinize bu hassas günlerde sağlık, huzur diliyor; bir şekilde etkilenen işlerimizde, geçirdiğimiz problemlerden kolaylıklar, hayırlı uğurlu kazançlar diliyorum.

Galaxy Note 10+ cihazı olup cihazına harici bir mikrofon bağlamayı deneyen oldu mu? Belki diğer seri ve modellerde de aynı sorun vardır; external bir mikrofon takınca ya da kendi orijinal kulaklığı ile ses veya video kaydı yapmaya çalışınca arka planda bir "tıslama" sesi var? Bu ses neden oluyor, ne yapabilirim bu konu ile ilgili? Yani hadi başka bir mikrofonu da anlıyorum, jak girişi yok ve aparat ile bağlayınca aslında onu hoparlör gibi algılıyor! Ancak kendi kutusundan çıkan kulaklığı neden böyle? Sadece ses ve video kayıtlarında böyle!

Nasıl aratacağımı bulamadım o yüzden belki daha önce sorulan ve cevaplanan bir konuyu yazıyorum; lakin değerli vaktini bana ayıran bir dostum olur ise, yürekten minnettar olurum.

Sağlık ve huzurla geceniz güzel ola...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy Note

Merhaba sağlıklı günler sizede:)

Öncelikle kullanım sağladığınız orjinal kulaklıkta sorun olabilir, veya kullandığınız dönüştürücüde. Orjinal aparat ve kulaklık kullanmaya özen göstermelisiniz. Kullandığınız ürünlerde sorun olabilir. Eğer farklı aparatlarla deneyebilirseniz belki sorunu giderebilirsiniz. Bunlara rağmen durum devam ederse, servis ile görüşmek en mantıklısı. 

View solution in context

0 Likes
5 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy Note
type c dönüştürücüde sorun olma ihtimali çok az.type c girişlere bağlanan kulaklıklar vesaire sorun yaşayabilir.bunlar küçük yazılım hataları.
avrupa forumlarındada bu tip hata forumu açmışlardı
Cagatays
Active Level 4
Galaxy Note
hımm.. zaten o dönüştürücülerde sorun olduğunu düşünmedim. zira dediğim gibi telefonun kutudan çıkan kendi kulaklığı ile yapılan ses ve video kaydında da aynı sorun var! Yazılım güncellemesi veya servis aracılığı ile yazılımı yeniden yükletmek mi gerekir acaba?
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy Note
interaktif kontrollerde typce ile kulaklik takip testen gecirebilirmisin?
ve birde normal cihazin mikrofonunu testten geçir?

sorun yoksa bir teknik servise göster telefonu.yada burdan moderatör konuya cevap yazar iletişime geçersin
Cagatays
Active Level 4
Galaxy Note
dediğini uyguladım. normal olarak mikrofonda sorun yok. Type c algılaması da başarılı. ancak kulaklık ile mikrofonu test ettiğimde sese eşlik eden oldukça belirgin tıslama var. Yani normal olarak mikrofonlarda sorun yokken type c kısmından takılan herhangi bir aparat olduğu zaman tıslama yapıyor. ben servisle görüşeyim en iyisi öyle olacak sanırım. vaktini ayırdığın için çok teşekkür ediyorum Sayın dostum.
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy Note

Merhaba sağlıklı günler sizede:)

Öncelikle kullanım sağladığınız orjinal kulaklıkta sorun olabilir, veya kullandığınız dönüştürücüde. Orjinal aparat ve kulaklık kullanmaya özen göstermelisiniz. Kullandığınız ürünlerde sorun olabilir. Eğer farklı aparatlarla deneyebilirseniz belki sorunu giderebilirsiniz. Bunlara rağmen durum devam ederse, servis ile görüşmek en mantıklısı. 

0 Likes