cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

galaxy note 10 plus sorunlu sorunlu sorunlu

(Topic created on: 01-02-2021 04:30 PM)
245 Views
OkanBasdogan
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Samsung un kendi sitesinde musteri hizmetleri yetkilisi ile canli sohbete katildim. Sorunlarimi yazdim ama maalesef hiçbir soruma net cevap alamadim. Çözüm sıfır. Sorunun varsa servise git. Servise gidiyorsun onlarda samsung tan talimati almış seni süründürüyor. Samsung fabrika hatası olan bu telefonu sen bana üstelik samsung magazadan satmışsın ben telefonu telefonu ben herhangi bir bayi, satıcı veya magazadan almadım direk senden aldım 18.12.2020 tarihinde buraya faturayıda ekleyeceğim bana 2019 üretimi telefon gönderiyorsun. Samsung bana 2019 üretim tarihli gönderdiğin fabrika arızalı galaxy note 10 plus telefonu, 2020 yılı üretimi galaxy note 10 plus telefonla değiştir. Ben aldığım 15 günlük telefonu SERVİSE GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM.

4 Comments
ynsglr
Active Level 2
Galaxy Note
sorun ne
0 Likes
OkanBasdogan
Active Level 1
Galaxy Note

Bilgisayarda işlem yapiyordum ekran açık kalsın diye 10 dakk. ya ayarlamıştım ekran karardı belki dakika dolmuştur farketmemişimdir dedim tekrar ekranı açtım  ama telefon elimde iken tekrar ekran karardı  ekran açık kalma süresini kontrol ettim 10 sn. olmuş kendiliğinden  kontrol ettim tekrar olacakmı diye evet ekran kendiliginden 10 sn yeye düşüyor ahhhhhh  samsung   ahhhhhh nesir senden çektiğim  böyle gider samsung sorunları çözmez ise 

Başka sorunumu çözdüreceğim kurumlara başvuracağım.
Bir daha da SAMSUNG dan hem ben uzak duracağım hemde çevremi uzak tutacağım.

Direk IPHONE olacak 
Galaxy Note
Bunu cihaz otomatik ayarlar çünkü siz uzun süre işlem yapmayınca şarj yememek için kendini koruma altına alır size önerim bırakın kapansın yada cihazınızı bir yeniden başlarmayındeneyip 10 dk ayarlayın
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba OkanBasdogan,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes