Original topic:

batarya

(Topic created on: 01-04-2021 01:01 AM)
402 Views
pilotandmusic
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhaba,  note20 ultra kullanıyorum,  batarya cok cabuk bitiyor,  sizdede aynı  problem varmi acaba?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba pilotandmusic,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
MaviKar
Active Level 6
Galaxy Note
çok çabuk dediğin ne kadarlık bir süredir? Ayarlar > cihaz bakımı > pil > pil kullanımı bölümüne girip net kullanım sürelerini kontrol edebilirsiniz. not: S10+ ayarlarından bu yol tarifi verildi.
pilotandmusic
Active Level 1
Galaxy Note
1 saat icerisinde %20 şarji eeiyor, ortalama 10-12 saatte bitiyor sarj
0 Likes
MaviKar
Active Level 6
Galaxy Note
dolum süresi gereğinden uzun sürüyor. bitme süresi kullanıcıdan dolayı değişiklik göstermesi gayet normal o yüzden pil kullanım bölümünden kullandığınız uygulamalar ne denli sarj tükettiğini ve arka planda açık bırakılan uygulamalar, sensörler ve hareketli parlak temalar gibi durumlar sarjı hızlı tüketir. ayrıca sorun ciddi derecede batarya olduğunu düşünmeye başladım. sorun devam eder ise servise göndermek size büyük ölçüde yarar sağlar.
pilotandmusic
Active Level 1
Galaxy Note
Aslında arka plani surekli device care den optimize ediyorum, uzun süre kullanılmayan app lerde kapansin olarsk ayarlı, batarya koruma modu açık ama hala bu şekilde..4500 amper nasil olurda gunde 2 sarj ister anlayamiyorum. note 10plus kullanırken bile 1 gun rahat gidiyordu ve simdi surekli sarj kafamda soru olarak dolaşıyorum disardayken..cihaz yeni daha 2 haftalık bile degil , sanmıyorum bataryada bir sorun olacağıni ama boyle devam edrrse goturecegim.
0 Likes
MaviKar
Active Level 6
Galaxy Note
cihazın yeni olması malesef arızalı olmamayacak anlamı taşımıyor. 1 ay önce S10 plus aldım ve kulaklık arızalı çıktı. full sensör açık ayrıca oyunlar, videolar, sosyal medyaları aktif olarak kullanıyorum. ortalama 7 8 saat sürüyor dibi görmek. o yüzden sizin de anlattıklarından dolayı da cihazın batarya sorunu olduğunu düşünüyorum.
0 Likes
pilotandmusic
Active Level 1
Galaxy Note
ok baktırıp sizlerede bilgi veriririm, teşekkürler bu arada.
0 Likes
MaviKar
Active Level 6
Galaxy Note
rica ederim, durumun sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. sağlık günler
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba pilotandmusic,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes