Original topic:

Samsung Note 10 lite

(Topic created on: 01-03-2021 07:32 AM)
357 Views
YemeyinMilleti
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Telefon üretim sürecinde bir Samsung çalışanı bile telefonunun parmak izi okyucusunun güneş ışığı altında çalışıp çalışmadığını denememis. Telefonun parmak izi okuyucusu tamamen patlak. Yüz tanıma facia. Ürünü satın alanlar konu hakkında bildirimde bulununca Samsung yetkilileri tarafından sorunun kronik olmadığı algısı yaratılmak istenmekte. En yakın servise veya cihazı resetlemeye yönlendirmek bu sorunun çözümü değil malesef. Tam telefon toplatma sebebi aslında ama adam olana. Bir daha senden kesinlikle **bleep** yemeyecegim Samsung

3 Comments
Galaxy Note

Telefon üretim sürecinde bir Samsung çalışanı bile telefonunun güneş ışığı altında çalışıp çalışmadığını denememis. Telefonun parmak izi okuyucusu tamamen patlak. Yüz tanıma facia. Ürünü satın alanlar konu hakkında bildirimde bulununca Samsung yetkilileri tarafından sorunun kronik olmadığı algısı yaratılmak istenmekte. En yakın servise veya cihazı resetlemeye yönlendirmek bu sorunun çözümü değil malesef. Tam telefon toplatma sebebi aslında ama adam olana. Bir daha senden kesinlikle kazık yemeyecegim Samsung

Ankax
Expert Level 1
Galaxy Note
Samsungun genel olarak yeni telefonlarında bu sıkıntılar var
Isınma sorunu var normal diyolar ama ekrandan kaynaklanıyor olabilir benim telefonda da ısınma sorunu vardı ekran arızalandı ekran değiştikten sonra düzeldi ama ekran arızalanmadan ısınıyor diye gitseydim büyük ihtimal ısısı normal diyeceklerdi
Müşteri hizmetlerini arıyoruz sıfırla buradan danışıyoruz sıfırla bir öğrenmişler sıfırla her sorun telefonu sıfırlamakla düzelmiyor çözüm sunun
Galaxy Note
Bu şekildeki robotik yaklaşımlardan, cevaplardan nefret ettirdiler. Allah'ın Çinli telefon üreticilerinin daha düşük ücretlere alinabilen telefonlarında çatır çatır sorunsuz çalışan özellikler Samsung'da sorunlu malesef. geri bildirimde bulunulan şikayet konusunda araştırma yapıp sorunu düzeltmek varken robotik cevaplarla konuların üzerini örtmeye çalışmak ne kadar doğru. Telefon özelliklerinde parmak izi okuma/ yüz tanıma var diye belirtmeyin o halde. Rezillik diz boyu. Bir daha almam da aldırmam da. Gücüm yettiğince her mecrada dile getireceğim bunları