- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-03-2021 07:32 AM (Last edited 01-03-2021 12:07 PM ) in
Galaxy NoteTelefon üretim sürecinde bir Samsung çalışanı bile telefonunun parmak izi okyucusunun güneş ışığı altında çalışıp çalışmadığını denememis. Telefonun parmak izi okuyucusu tamamen patlak. Yüz tanıma facia. Ürünü satın alanlar konu hakkında bildirimde bulununca Samsung yetkilileri tarafından sorunun kronik olmadığı algısı yaratılmak istenmekte. En yakın servise veya cihazı resetlemeye yönlendirmek bu sorunun çözümü değil malesef. Tam telefon toplatma sebebi aslında ama adam olana. Bir daha senden kesinlikle **bleep** yemeyecegim Samsung
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-03-2021
08:10 AM
(Last edited
01-03-2021
08:17 AM
by
Yeşil
) in
Telefon üretim sürecinde bir Samsung çalışanı bile telefonunun güneş ışığı altında çalışıp çalışmadığını denememis. Telefonun parmak izi okuyucusu tamamen patlak. Yüz tanıma facia. Ürünü satın alanlar konu hakkında bildirimde bulununca Samsung yetkilileri tarafından sorunun kronik olmadığı algısı yaratılmak istenmekte. En yakın servise veya cihazı resetlemeye yönlendirmek bu sorunun çözümü değil malesef. Tam telefon toplatma sebebi aslında ama adam olana. Bir daha senden kesinlikle kazık yemeyecegim Samsung
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-03-2021 10:47 AM in
Galaxy NoteIsınma sorunu var normal diyolar ama ekrandan kaynaklanıyor olabilir benim telefonda da ısınma sorunu vardı ekran arızalandı ekran değiştikten sonra düzeldi ama ekran arızalanmadan ısınıyor diye gitseydim büyük ihtimal ısısı normal diyeceklerdi
Müşteri hizmetlerini arıyoruz sıfırla buradan danışıyoruz sıfırla bir öğrenmişler sıfırla her sorun telefonu sıfırlamakla düzelmiyor çözüm sunun
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-03-2021 11:13 AM in
Galaxy Note