Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy note 9 root

(Topic created on: 03-15-2020 10:09 AM)
1024 Views
musacan
Beginner Level 3
Options
Galaxy Note

merhabalar ben 2 aydır samsung galaxy note 9 kullanıyorum  telefonu"root" yapmayı düşünüyorum öneriniz nedir

şimdiden teşekkür ederim. 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
benim önerim yapmamanız
1.Telefonu garanti dışı birakma ihtimali yüksek
2.Telefona birdaha güncelleme alamayabilirsiniz her gelen güncellemeyi rootla yapmak zorunda kalırsınız yani ışiniz zorlanır
bende root yapmıştım bana güncelleme gelmemeye başlayınca geri eski orjinal sürüme geri döndüm
yani root yapmamanızi tercih ederim

View solution in context

8 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
benim önerim yapmamanız
1.Telefonu garanti dışı birakma ihtimali yüksek
2.Telefona birdaha güncelleme alamayabilirsiniz her gelen güncellemeyi rootla yapmak zorunda kalırsınız yani ışiniz zorlanır
bende root yapmıştım bana güncelleme gelmemeye başlayınca geri eski orjinal sürüme geri döndüm
yani root yapmamanızi tercih ederim
Emree1
Expert Level 2
Galaxy Note
İhtimali yüksek değil sadece cihaz direkt garanti dışı kalacak ayrıca evet haklısınız cihaz root işleminden sonra orijinal yazılım kullanılmaya devam edilirse güncelleme almıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Önerim şu garanti bitmeden yapmayın.
Eğer yapıcaksanız pc den yapmanızı tavsite ediyorum.
Eğer PC de uğraşmak istemiyorum diyorsanız telefonda da yapabilirsiniz.
ibrahim66
Active Level 5
Galaxy Note
telefonu ROOT atman telefonun bütün fonksiyonlarını devre dışı bırakmam demek yani kısacası yapman tel fiyatını düşürür..
0 Likes
canberk
Active Level 2
Galaxy Note
Şöyle bir durum da var,root atınca telefonunuza hem attıktan hemde attıktan sonra VİRÜS girme olasılığı artıyor.
root işlemleri hafife alınmamalıdır.yalnış yazılım yüklenirse telefonunuz açılmayabilir de.
Bu arada uygulamayla root atma olasılığın %2 dir.bu yüzden bilgisayarla yapman gerekicek.bence kurcalama bilgisayarcı ya git👍
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Galaxy Note
bencede yapmayın siber güvenliğinizi düşünün
Muhendisbey
Active Level 4
Galaxy Note
rootlu telefondan bankacılık islemlerini yapamazsin
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy Note