cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Note 10 Lite

(Topic created on: 08-22-2021 09:51 PM)
363 Views
mehmetgs
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Öncelikle Merhaba 

Samsung note 10 lite telefon aldım fotoğraf kalitesi benim için yeterli gece çekimlerinide beğeniyorum yanlız bir sorunum var sorunmu onuda bilmiyorum aynı durumu yaşıyanlar bilgilendirmesini bekliyorum.

Sorunum gece çekimlerinde bazi ortamlarda sag sol ust alt köşelerde kırmızılaşma oluyor başına böyle birşey gelen varmı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba mehmetgs,

İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
11 Comments
bkk0358
Active Level 7
Galaxy Note
Bendede var
0 Likes
mehmetgs
Active Level 1
Galaxy Note
Valla bir kac kisiyi daha okudum sanirim yazilimsal sorun herkesde var bukadar kiside varsa donanimsal olamaz heralde
0 Likes
Sinifl
Active Level 7
Galaxy Note
Lens etkisi sanırsam. Işık kırıldığı için olabilir belki
0 Likes
mehmetgs
Active Level 1
Galaxy Note
Nasıl len ise başka telefonlarda görmedim20210822_220227_520.jpg
0 Likes
Sinifl
Active Level 7
Galaxy Note
Her telefonda aynı lens yok ki
0 Likes
mehmetgs
Active Level 1
Galaxy Note
Onda haklısın ama tuaf bir sorun şuan dışarı çıkıp çekim yapmadım gece sadece balkondan yaptım onda yapmadı inşallah dışardada yapmaz bu sorunu sonucta 5 bin tllik tel ve orta üst düzey bir segment bana lens değilde biraz yazılımsal sorun gibi geliyor
0 Likes
Sinifl
Active Level 7
Galaxy Note
Oda olabilir
0 Likes
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy Note
Exynos işlemciye yayınlanan ROM hatalı olabilir. Güncelleme bekleyin.
0 Likes
mehmetgs
Active Level 1
Galaxy Note
Bekliycez insallah düzelir
0 Likes