Original topic:

One ui 5.1

(Topic created on: 04-25-2023 10:11 AM)
449 Views
rivriv
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Samsung note 20 one ui 5.1 güncellemesi ,yazılım güncellemede çıkmıyor 4.1 kullanıyorum farklı bir indirme yöntemi varmı?

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Galaxy Note 20 One UI 5.1'i almış görünüyor. Sizde hiç mi güncelleme görünmüyor yoksa doğrudan One UI 5.1'i mi kurmak istiyorsunuz? Cihazınızı 4.1 sürümünde kullandığınıza göre önce birkaç güvenlik güncellemesi indirmeniz gerekebilir, daha sonra One UI 5.0'i alırsınız ve üstüne birkaç güvenlik güncellemesi daha gelebilir. Ama One UI 4.1'den 5.1'e doğrudan güncellemeyi normal yollardan yapamazsınız.
rivriv
Active Level 1
Galaxy Note
Cihazınız güncel diyor,kontrol edince 4.1 var
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Smart Switch uygulaması ile güncelleme işlemi yapabilirsiniz. Bunun için bir bilgisayara da ihtiyacınız olacak.
rivriv
Active Level 1
Galaxy Note
Şimdi onunla uğraşıyorum kabul edilecek kısımları geçiyorum 2-3 dakika sonra bilinmeyen hata uyarısı veriyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Cihazı hiç fabrika ayarlarına döndürdünüz mü?
rivriv
Active Level 1
Galaxy Note
Hata ekranı fabrika ayarlarına çevirdim daha önce cihazım yurt dışı 20230425_101030_1000002546_1682406631.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Yurt dışı cihazı olduğuna göre teknik servis bu hususta hizmet vermez. Daha önce normal bir güncelleme alabilmiş miydiniz?
rivriv
Active Level 1
Galaxy Note
Evet
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Samsung'u arasanız bile size "Cihazı aldığınız yerle irtibata geçin." diyebilirler. Cihazın bölge ayarlarını değiştirip cihazı yeniden başlatırsanız belki güncelleme alırsınız fakat bu cihazın dilinde, uygulamarda bazı değişikliklere neden olabilir. Bunlar dışında Android 13 ROM'unu indirip manuel olarak yükleyebilirsiniz. Onun için de yanlış bilmiyorsam ODIN gibi bir program gerekliydi.