cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Note 10+'ta Duvar Kağıdı Sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
261 Views
AtaberkGalaxy
Active Level 3
Options
Galaxy Note

image
Android 12 One UI 4.1 sürümünde. Cihazı yedek olarak aldım, fakat beni rahatsız eden bir durum oldu. Ben daha önce S10+ kullanmıştım onda bu duvar kağıdı hatası yoktu. Aşağıya video ekliyorum. S10'un daha stabil çalışırken Note serisinde neden böyle bir animasyon faciası var? Bu bir sorun değil mi sizce? Hatta animasyonlar One UI 2.1'den direkt aktarılmış gibi. 

8 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Cihazi kapayıp actinizmi
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Bende de vardı note10+ boyle yapıyordu arada bir ama yeniden başlatinca düzeliyordu
AtaberkGalaxy
Active Level 3
Galaxy Note
Sıfırdan yazılımı indirip kurdum, tüm güncellemeler de tamam, yok düzelmiyor. Ülkeye göre değişiklik gösteriyor mu ondan da tam emin değilim de, bu şekilde de bu yazılımı yapmamışlardır yani
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Hm o zaman yapacak bir şey yok ama cihaz hala süper performans değil mi
AtaberkGalaxy
Active Level 3
Galaxy Note
En ufak bir performans sorunu yok maşallahı var. Alırken de titizlikle baktım. Knox bile 0x0 tertemiz
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Bende 1ay oldu sattım s23 ultra aldım inan note+ ekranının keyfi bu cihazda yok muazzam erkan var çok keyif veriyor kullanirken
AtaberkGalaxy
Active Level 3
Galaxy Note
Ben de S23 Ultra'dan geçtim. Aldığım cihaz yurtdışıydı, Server kayıt açılmayacak gibi gözüküyordu baya korkuttu, elimden çıkardım direkt. Ama ekran hızı konusunda pişman olduğum tek nokta yok açıkçası 😂
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Evet server hala kapalı bende bir tane daha var 23u yurtdisi iki imeide klonlanmış arkadaşimin ama bana verdi açılırsa imei attircam açılmazsa elimizde kaldı 😂