Resolved! Solved

Original topic:

Note 9 - Android 11

(Topic created on: 03-24-2021 06:06 AM)
3844 Views
aryildiz
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Note 9'a neden Android 11 gelmiyor? 2000 liralık telefona Android 11 güncellemesi vermişsiniz, iki üç maaş parası verdiğimiz 6GB RAM 128GB hafızası olan Note 9'a neden Android güncellemesi gelmiyor çok merak ediyorum. Diğer kullanıcılar sizin tepkinizi de çok merak ediyorum. Hiç mi tepki göstermiyorsunuz? Sesimizi duyuralım Samsung'a. 

14 Comments
Memory7678
Beginner Level 3
Galaxy Note

gelmesi n daha iyi
uygulamalar açılmıyor
kendi kendine kapanıyor
arayüz de kötü oldu

0 Likes
ssssss3
Active Level 9
Galaxy Note
Cunku Note 9 varken Samsung guncelleme politikasi 2 buyuk android guncellemesi ustune guvenlik guncellemesiydi. Hicbir zaman kullanicilardan bunu da saklamadilar zaten alirken boyle olacagini bilerek aldiniz. Yapacak bir sey yok, suan samsunga tepki gostermenin anlami da yok.
Azmi13519
Active Level 3
Galaxy Note
Gelecek hepsine aynı zamanda gelmiyor Samsung ta sıkıntı olan bu işte
darkhawk
Beginner Level 2
Galaxy Note
Abi artık onlar unutuldu şu an en az s10 ile note 10 serisine veriliyor samsung anlaşma yaptı s10 serisi ile note 10 serisine bir kaç sene daha android güncellemeleri verilecek. şu an android 11 istiyorsan s10 serisi veya üstü note 10 serisi ve üstü alacan
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba aryildiz,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes