Resolved! Solved

Original topic:

Note 9 - Android 11

(Topic created on: 03-23-2021 10:54 PM)
4425 Views
aryildiz
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Note 9'a neden Android 11 gelmiyor? 2000 liralık telefona Android 11 güncellemesi vermişsiniz, iki üç maaş parası verdiğimiz 6GB RAM 128GB hafızası olan Note 9'a neden Android güncellemesi gelmiyor çok merak ediyorum. Diğer kullanıcılar sizin tepkinizi de çok merak ediyorum. Hiç mi tepki göstermiyorsunuz? Sesimizi duyuralım Samsung'a. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba aryildiz,

Ben Yeşil. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
mhmmd-altan
Active Level 7
Galaxy Note
Fazlasıyla haklısın fakat maalesef cihazın özelliklerine cok da bakmıyorlar ne zaman çıktığına bakıyorlar
mhmmd-altan
Active Level 7
Galaxy Note
Çözüm olarak kabul edersen sevinirim;)
aryildiz
Active Level 4
Galaxy Note
biliyorum 9 yıldır kullanıyorum Samsung. Hadi eski telefonların özellikleri yetmiyordu ama şimdiki telefonlar güncelleme için yeterli donanımda. Sadece 2 yıl güncelleme vermesi sinirimi bozuyor. Android kullanmıyor olsam hemen iphone'a geçeceğim
ben006
Expert Level 5
Galaxy Note
Malesef 2 yil guncelleme polikasinda kaldi s9 ile not 9 ailesi ve dediginiz ciyazlar 2 yil alma haklari var
aryildiz
Active Level 4
Galaxy Note
evet biliyorum ve sinirimi bozuyor. sesimizi duyurmak istedim.
TheLonely1
Active Level 1
Galaxy Note
Samsung güncelleme politikasını değiştirdi s10 serisinden itibaren artık 3 büyük android güncellemesi verecek hatta bazı modeller 4 yıl alacak diye duydum. Şimdiye kadar tüm cihazlara 2 kez android güncellemesi verdi note 9 fabrikadan android 8 ile çıktı 9 ve 10 güncellemesini verdi zaten yıllardır bu böyleydi şimdiye kadar 2 büyük güncellemeden başka güncelleme hiçbir cihazına vermemişti. Hatta bence Samsung güncelleme konusunda Huawei ve Xiaomiden çok daha iyi.
Galaxy Note
Huaweide bayağı iyi bir markadır güncellemede evde 3 tane var ne 3 aylık güncellemeleri ne de aylık güncellemeleri atladıklarına denk geldim samsung önceden daha kötüydü şimdi iyice toparlanmaya başladı en azından yurtdışı için :(
0 Likes
aryildiz
Active Level 4
Galaxy Note
Samsung un politikasını değiştirmesi için kullanıcılar olarak sesimizi duyurmamız lazım. ağlamayan ekmek yok. 9 yıldır kullanıyorum biliyorum her haltını ama 2 bin liralık telefonlara güncelleme verip tepe telefonlara vermeyince sinirimi bozuyor
TheLonely1
Active Level 1
Galaxy Note
Aynen haklısınız ben şahsen iyi ki samsung almışım diyorum arkadaşımda Xiaomi note 8 var yeni bir cihaz olmasına rağmen android 11 vermediler sadece 1 kez güncelleme aldı. Aynı şekilde kuzenimde de huawei mate 20 lite var ona da 11 sürümü vermemişler ben ise a50 kullanıyorum bugün android 11 geldi ve cihaz baya stabil oldu.