Original topic:

Note 20 ultra deneyimi

(Topic created on: 02-17-2024 02:16 AM)
700 Views
ali_edgn
Active Level 7
Options
Galaxy Note
Samsung amiral gemisi başka bir şeymiş... bidaha orta segmente dönmem hele M51 cihazından geçince mükemmel bir deneyim oldu
0 Likes
14 Comments
Galaxy Note
İlk zamanlarda iyiydi zaten cihaz 2021'de alındı 2022 yazlarinda kamerası bulanık net çekememezlik yapmaya başladı bide Arka kapağı p.l.a.s.t.i k olduğu için çok çizilmişti
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Sen kullandın mı? Çünkü ben kullandığında kameralarında herhangi bir sıkıntı olmadı. Ama evet arka kapağı kronikti, çabuk çiziliyor ve lekeleniyordu.
0 Likes
Galaxy Note
Hayır,çok bir yakınımindi her şeyini ben yapıyordum telefondan güncelleme olsun vs sonra kamerası 2022'de bozuldu öyle oluncada sattık onun yerine iPhone aldi artık
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Anladım. Demekki size öyle denk gelmiş. Çünkü ben kullandım ve benim tanıdığım 3 kişi daha kullanıyor, onlarda herhangi bir sıkıntı olduğunu duymadım. Kullananlardan bir tanesi de benim yakın arkadaşım, ilk çıktığı ay hediyesiyle beraber almıştı. Çıkalı yaklaşık 3 buçuk yıl oldu ve hala severek kullanıyor. Yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyor.
0 Likes
ali_edgn
Active Level 7
Galaxy Note
Valla bi aralar artık kasıyordu a71 android 13 alırken, m51 android 12 sürümünde kalmıştı,one ui core saçmalığı vardı (klavyeye pano özelliği bile one ui 2.5 güncellemesi ile gelmişti),ve kasaya leğen plastiği kullanmışlardı galiba kılıfla bile çizilmişti,wifi sinyal gücü çok aşırı kötüydü,kamerası 60fps çekemiyordu vb. gibi bi milyon hikaye sayabilirim

TEK ARTISI BATARYA OLDU.