cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil durumu

(Topic created on: 02-17-2024 03:41 PM)
748 Views
cnihsn
Active Level 1
Options
Galaxy Note

image
Merhaba, pil sağlığı test sonucu fotoğraftaki gibi. Powerbank ile sarj yavaş oluyor ısınmadan kaynaklı. Sarj cihazıyla nispeten daha iyi. Pil değişmeli miyim?
0 Likes
15 Comments
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy Note
3-4 yıldır kullanıyorsanız aynı pili değiştirin 300 donguden sonra pil kapasitesi yavaş yavaş düşüyor
cnihsn
Active Level 1
Galaxy Note
İki yıl yeni oldu. 10 gün önce garantisi bitti. Yaşam normal demesi acil değişiklik gerektiriyor mu acaba?
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Acil değil merak etme
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy Note
Pilini değiştirip degistirmeme sana bağlı istersen 5 yıl kullan aynı pili
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy Note
Ben oraya pek güvenmiyorum ne derece doğru çalışıyor bilmiyorum pil eskisi gibi iyi gitmiyor diyorsan değiştir bence cihazın 2 yıl lik bi 2 yıl daha kullan öyle değiştir derim
0 Likes
cnihsn
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkür ederim. O halde performans tamamıyla idare etmeyecek gibi olursa değişeyim.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy Note
Öyle yapın gerek yok para vermeye bence 2 yıldır kullanıyorsanız aktif pil ömrü 80 lerdedir yüzde 70 altına inince şarjı çok gitmiyor acubattery gibi uygulamalar pil ömrünü söylüyor cihazın ben 1tl iken almıştım zamanında çok güzel bi uygulama ölçümleri çok doğru
0 Likes
cnihsn
Active Level 1
Galaxy Note
Yoğun kullanımda günde 2 veya 3 defa sarj ediyorum. Ama çok yoğun kullandığım için mantıklı bir yorum yapamıyorum. Söylediğiniz uygulamayı deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
0 Likes
tolga87
Active Level 6
Galaxy Note
Aciliyet yok telefonu sıfırlayıp kullanabilirsiniz isterseniz musteri hizmetlerini arayıp onlar pil seviyesini uzaktan bağlanıp görüyor yüzde 85 altına düştüyse 1 lira civarı verip serviste degistirebilirsiniz uzun yıllar kullanacaksaniz