- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-16-2024 05:59 PM in
Galaxy NoteMerhaba herkese ekran kilidini unuttum nasıl sıfırlayabilirim telefonu sıfırlamadan yardımcı olabilir misiniz?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:02 PM (Last edited 02-16-2024 06:03 PM ) in
Galaxy Note1. Cihazınızın gücünü tamamen kapatın.
2. Güç tuşuna ve ses kısma tuşuna tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun. Cihaz Samsung logosunu görüntüleyene kadar basılı tutmaya devam edin.
3. Samsung logosu göründüğünde, tüm düğmeleri bırakın. Cihazınız kurtarma moduna girecektir.
4. Kurtarma modunda, ses açma/kısma tuşlarını kullanarak "wipe data/factory reset" (Verileri/fabrika ayarlarını sıfırla) seçeneğine gelin ve güç düğmesine basarak seçin.
5. Ardından "Yes" (Evet) seçeneğini belirleyin ve güç düğmesine basarak onaylayın.
6. İşlem tamamlandığında, "reboot system now" (Cihazı yeniden başlat) seçeneğini belirleyin ve güç düğmesine basarak cihazınızı yeniden başlatın.
Bu işlem cihazınızdaki tüm verileri siler, bu yüzden önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Ayrıca, bu işlem sonucunda cihazınızın fabrika ayarlarına döneceğini unutmayın.
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:38 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:07 PM in
Galaxy Notecevap için teşekkürler fakat sıfırlamak istemiyorum sıfırlamadan açmam mumkun degıl mı servıs yapamaz mı?

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:10 PM in
Galaxy Note
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:37 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:28 PM in
Galaxy Noteuzaktan erişimle kilit kaldırmayı kaldırdıklarına göre servislerde bu yetki vardır diye düşünüyordum.. 30 küsür deneme yaptım 30 saniye bekletiyordu artık 60 saniye oldu yakında saatlere falan cıkıcak en son bloke olacak heralde aşırı saçma birşey telefon benim ama kiracısı gibiyim kendi malıma hükmedemiyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 07:58 PM in
Galaxy Noteyeni telefon alsam açmadan veri aktarımı yapmak mümkün olur mu acaba deneyen varmı