Resolved! Solved

Original topic:

Note 20 Ultra smart view baglanamama problemi.

(Topic created on: 08-30-2020 01:23 PM)
365 Views
Bayerce
Beginner Level 5
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaslar. 

Note 8 kullanirken evimde kullandigim phlips android  tv  ile smart view uzerinden baglanti kuruyor ve videolarimi seyrediyordum.
Note20 ultra aldim ve gecen hafta geldi .  Tv yi goruyor Fakat baglanamiyor  belki ben bilemedim diye kafa yormadim.
Bu arada  birde note 20 siparisi verdim o geldi.  Onda denedim  hemen baglandi.
Sonra ikisinin  tüm  opsiyonlarini kontrol ettim  ikiside ayni  note20 yi kapatiyorum note20ultra'da deniyorum fakat baglanamiyorum.

Bu sorun note 20 ultradami. Yoksa spesifik olarak benim note 20 ultram da mi.???

Çözüm icin önerisi olan ve  ve yardimci olacak varmi.

Saygilarimla 
Bayerce.
6 Comments
Solution
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
öncelikle yeni cihaziniz hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız smart view için de ag ayarlarını sıfırlayın eger sorun çözülmez ise members uzerinden canli destek baslatin onlar sizi uzaktan erisime yonlendircektir bir uzman durumu telefona bağlanarak çözecektir büyük ihtimal olmaz ise maalesef servise vermeniz gerekebilir isterseniz birde baska bir tvde deneyin
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy Note
smart wiew ayarlarindan çözünürlüğü düşürerek tekrar dene belki de çözünürlük desteklenmiyordur televizyonda
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Galaxy Note
telefonda nfc varmı yoksa bağlanmaz bende a50 var o bağlanmıyor taaa eski note 4 bağlanıyor
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
ne alaka nfc ile smart view çok bağımsız şeyler yanlış bilgi vermeyin + note 20 ultrada nasil nfc olmasın akıl var mantık var ve a50 de de smart view var bilgi kirliliğiiiiii...
Solution
Bayerce
Beginner Level 5
Galaxy Note
merhaba arkadaslar baska tvde denedim maalesef orada da çalışmadı.
sonra TV nin android guncellemesini yaptim maalesef yine baglanamadim.

Sonra Ag ayarlarini sıfırladım fabrika ayarlarina döndürdum.
Ağ a yeniden baglandim TV yi yine gördü buldu ama yine olmadi.
Sonra telefonu kapatip açtım ağa yeniden baglandim
Ve işte o zaman
SMART VIEW TV YE BAGLANDI şu anda kullanabiliyorum.
yorumlariniz ve yardimlariniz icin teşekkür ederim
Celal Bayer

Solution
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
rica ederim eger yardımım dokunduysa ne mutlu bana bir sorununuz olursa membersa her zaman bekleriz