Resolved! Solved

Original topic:

Led View Cover (Note 10)

(Topic created on: 08-30-2020 01:04 PM)
544 Views
Enis22
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhaba,
Samsung Galaxy Note 10 telefonuma Led view cover kılıf aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyordum kılıfın uygulaması güncellendi sonra kılıfın led ekranında bulunan ledler karıştı Smart tudor ile uzaktan bağlanıp sıfırlamalar yapıldı, telefon aç-kapa yapıldı,  kılıf çıkarılıp takıldı ancak düzelmedi. Samsung members uygulamasından akssessuarlar bölümünden bildirim oluşturun yazılımsal olarak size yardımcı olunacağı müşteri hizmetlerindeki yetkili tarafından bildirildi ancak led view cover için  geri bildirim yeri yok. Sorunun çözülmesi için yardımcı olabilirmisiniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Enis22,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Kontrol sağlanabilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Raporu oluştururken, aksesuar modeli seçmenize gerek yoktur. Metin bölümüne aksesuar modelini yazarak, konuyu detaylı olarak belirtmeniz yeterlidir. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım Alın-Hata Raporları-Aksesuar" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazıp, sağ üstte yer alan "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
kilif hasar aldimi belki ondan dolayi olmus olabilir
0 Likes
Enis22
Active Level 1
Galaxy Note
Hayır hiç bir hasar almadı durduk yere bir güncellemesi geldi tamam dedi güncelledi ekrandaki ledleri karıştı keşke tamam demeseydim :(
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
guncellemeleri kaldirabilceginiz veya kilif verilerini silebilceginiz bir yol yokmy simdi kullanmadığım için tam bilmiyorum ama yinede yardim etmeye calisirim
0 Likes
Enis22
Active Level 1
Galaxy Note
baktım uğraştım smart tudordan müşteri hizmetleri de bağlanarak sıfırladı ama olmadı yeni uygulama yazılımı göndermesi gerekiyor yazılım bölümü dedi
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy Note
anladim umarim duzelir guncelleme ile cozerler
0 Likes
Enis22
Active Level 1
Galaxy Note
inş çabucak çözümlenir
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Enis22,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Kontrol sağlanabilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Raporu oluştururken, aksesuar modeli seçmenize gerek yoktur. Metin bölümüne aksesuar modelini yazarak, konuyu detaylı olarak belirtmeniz yeterlidir. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım Alın-Hata Raporları-Aksesuar" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazıp, sağ üstte yer alan "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes