Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 ses problemi

(Topic created on: 01-03-2021 10:01 AM)
238 Views
ercanizci
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Note telefonum sadece birkaç ay önce aldım, telefon ile konuşurken karşı tarafın sesi bir anda düşüyor. Yani konuşurken %100 iken bir anda %5 e düşüyor. Hoparlörü açtığımda problem yok, ses düşünce bu yöntemi kullanıyorum. Ancak her ortamdada mümkün olmuyor. Araca bağlanıp konuşurken yada kulaklıkta böyle bir sorun yok. Ayarlarda bununla ilgili bir kontrol var onuda denedim düzelme yok, bazen hoparlörü açıp kapattığımda normale dönüyor. Servise vermek pek işime gelmiyor, telefon sıfırlanırsa en az 1 haftamı alır baştan kurmak. Varmıdır bir çaresi.

3 Comments
BabaKedi
Active Level 6
Galaxy Note
Samsung memberes hata raporu gönderin.
0 Likes
ercanizci
Beginner Level 2
Galaxy Note
Nasıl gönderilir hiçbir fikrim yok
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba ercanizci,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes