Original topic:

Note 10 lite dokunmatik problemi.

(Topic created on: 08-25-2021 01:18 PM)
478 Views
xcxlxr
Active Level 8
Options
Galaxy Note

Dokunmatik problemi yaşayan var mı?  Özellikle klavyenin olduğu tarafta oluyor. Bazen sebepsiz yere klavyede yanlış harfe basıyor bazen hiç çalışmıyor. Ekranın alt kısmında genelde oluyor. Telefonu sıfırladım, uygulamaları sildim vs. Ama bir işe yaramadı. 

9 Comments
_verdaisil_
Expert Level 2
Galaxy Note
Merhaba,

Cihazınız sert darbe aldıysa ya da yere düşüp kırıldıysan böyle durumlar yaşanabilir maalesef. Cihazınız eğer sert bir darbe aldıysa dokunmatik soketinde ya da entegresinde bir sorun oluşabilir bunu en fazla servis tamir edebilir.

Eğer yazılım güncellemesinden kaynaklanıyorsa;
Hata raporu gönderin , yeni yazılım güncellemesini bekleyin cihazı sıfırlayın olmazsa yeni yazılım yükleyin eğer tekrar olmazsa eski yazlıma geri dönün.
_verdaisil_
Expert Level 2
Galaxy Note
Ve eklemediğim bir şey var eğer cihazınız yavaş yavaş eskimeye başladıysada böyle durumlar normaldır.
RecepF
Expert Level 5
Galaxy Note
Dokunmatik ekran yavaş veya kötü yanıt veriyor
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Dokunmatik-ekran-yava%C5%9F-veya-k%C3%B6t%C3%BC-...

Bu uygulama üzerinden Yardım Alın> Tanılama bölümünden dokunmatik ekran testi yapınız işlem gerekliyse servis yolu gözükebilir
xcxlxr
Active Level 8
Galaxy Note
Bence sorun yazılımsal çünkü tanılama da yaptım ve normal gösteriyor. Aynı zamanda telefonumu gözüm gibi bakarım bir kere le düşürmedim çok şükür. Aynı sorun büyük ihtimal diğer note 10 lite kullanıcılarında da var.
_verdaisil_
Expert Level 2
Galaxy Note
Hmm o zman hata raporu göndermenizde fayda var eğer hala sorun düzelmediyse değişim talebinde bulunun Samsunga tabii cihaz garantideyse.
Akyüz
Expert Level 1
Galaxy Note
En yakın Sevise veriniz kontrol sağlansın
0 Likes
01a65
Expert Level 3
Galaxy Note
Merhaba ben ahmet
Cihazın durumunun incelenebilmesi için hata raporu gönderin hata raporu göndermek için şunları yapabilirsiniz uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporları hata raporu gibisinden yazan yazı seçeneğine tıklayın gelecek sayfa içerisinden de cihaza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın ve gelecek sayfaya da danışmanınız ın faydalı olabilmesi için önemli ayrıntıları ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın sistem kaydı verilerini gönder yazan yazı seçeneğini de açık halde tutun sorununuzun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin yetkililer sizlere en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaktır Ayrıca cihazınızı sıfırlamış tınız sanırım yetkililer sizlere cihazı tekrardan sıfırlanmalı sıfırlamanız ı isterler ise aynı işlemi tekrardan yapmanıza gerek yoktur bu seferde cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim edin garanti belgesi ile birlikte cihazınızı u işlemler ile sorununuzun çözülebileceğini umuyorum İyi günle
Not
Cihazı hiçbir şekilde kontrol edemiyorsanız yazı yazamıyor sanız en yakın Samsung yetkili servis merkezine teslim edin garanti belgesi ile birlikte cihazı r
CKA65
Active Level 7
Galaxy Note
Ben de note 10 lite kullanıyorum. Bahsettiğiniz sorunu ekran hassasiyeti açıkken ellerim terliyse, gündüz ışığı çokken ekranda toz varsa yapıyor. Onun dışında bir problem yaşamadım. Bir kere benzer problem yaşamıştım. Kırılmaz camı değiştirip ince bir koruma taktırdım. Bu problemi yaşamadım.
0 Likes
Galpachino
Active Level 5
Galaxy Note
ekran koruyucu kılıf veya jelatin kullanıyorsanız onu çıkarttığınızda sorun çözülebilir
0 Likes