- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-23-2022
04:53 PM
(Last edited
06-23-2022
04:53 PM
by
Ergene
) in
Note 10+ kullanmaktayim. Android 12 güncellemesinden sonra S-pen bağlantısı kesildi uyarısını çok **bleep** almaktayım ve bu sorunu yaşayan bir çok kullanıcı mevcut. Daha önce de bir kaç kez hata raporu olsun topluluk olsun bu sorunumu beyan ettim ancak (otomatik ileti mesajları dışında) hiç bir şekilde düzeltme ya da yardım alamadım. Az önce yeni yazılım olup olmadığını kontrol ettim ve yeni yazılımın mevcut olduğunu farkedince bir ümit güncelleme yaptım ama sonuç hala aynı koca bir hüsran. Yeni S pen aldım belki bozulmuştur diye ama oda sorunuma çözüm olmadı maalesef.Var mıdır yeni çözüm önerisi olan (sıfırlama-fabrika ayarı) dışında. İnsanlar bu cihazlar için bir ton para ödüyorlar ve kendilerinden kaynaklı olmadığı sorunlarla uğraşmak durumunda kalıyorlar samsung bu konuda sınıfta kaldı.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2022 05:08 PM in
Galaxy NoteEfendim, öncelikle yapılması gereken çoğu şeyi yapmışsınız. Hata Raporu göndermişsiniz, yazılımsal sıkıntı olabileceğini göz önünde bulundurup bir sonraki güncellemeyi beklemişsiniz ama çözüm olmamış, hatta yeni S-Pen bile almışsınız.
Sıfırlamayı önermeyin demişsiniz ama eğer sıfırlamadıysanız, sıfırlamanız faydalı olabilir.
Bunun dışında telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.
Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında kontrol ve onarım yapılır.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler, iyi günler dilerim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2022 05:46 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink