cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 10+ Spen Sorunu

(Topic created on: 06-23-2022 04:53 PM)
359 Views
Singularity35
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Note 10+ kullanmaktayim. Android 12 güncellemesinden sonra S-pen bağlantısı kesildi uyarısını çok **bleep** almaktayım ve bu sorunu yaşayan bir çok kullanıcı mevcut. Daha önce de bir kaç kez hata raporu olsun topluluk olsun bu sorunumu beyan ettim ancak (otomatik ileti mesajları dışında) hiç bir şekilde düzeltme ya da yardım alamadım. Az önce yeni yazılım olup olmadığını kontrol ettim ve yeni yazılımın mevcut olduğunu farkedince bir ümit güncelleme yaptım ama sonuç hala aynı koca bir hüsran. Yeni S pen aldım belki bozulmuştur diye ama oda sorunuma çözüm olmadı maalesef.Var mıdır yeni çözüm önerisi olan (sıfırlama-fabrika ayarı) dışında. İnsanlar bu cihazlar için bir ton para ödüyorlar ve kendilerinden kaynaklı olmadığı sorunlarla uğraşmak durumunda kalıyorlar samsung bu konuda sınıfta kaldı. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy Note
Merhaba

Efendim, öncelikle yapılması gereken çoğu şeyi yapmışsınız. Hata Raporu göndermişsiniz, yazılımsal sıkıntı olabileceğini göz önünde bulundurup bir sonraki güncellemeyi beklemişsiniz ama çözüm olmamış, hatta yeni S-Pen bile almışsınız.

Sıfırlamayı önermeyin demişsiniz ama eğer sıfırlamadıysanız, sıfırlamanız faydalı olabilir.

Bunun dışında telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.

Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında kontrol ve onarım yapılır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi günler dilerim

View solution in context

4 Comments
Solution
Galaxy Note
Merhaba

Efendim, öncelikle yapılması gereken çoğu şeyi yapmışsınız. Hata Raporu göndermişsiniz, yazılımsal sıkıntı olabileceğini göz önünde bulundurup bir sonraki güncellemeyi beklemişsiniz ama çözüm olmamış, hatta yeni S-Pen bile almışsınız.

Sıfırlamayı önermeyin demişsiniz ama eğer sıfırlamadıysanız, sıfırlamanız faydalı olabilir.

Bunun dışında telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.

Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında kontrol ve onarım yapılır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi günler dilerim
Singularity35
Active Level 1
Galaxy Note
Mustafa bey merhaba; Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Bir çok kez sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm ama nafile. Hatta bir önceki yazılımda **bleep** bağlantı sağlanıyordu kalemin pil durumunu dahi görebiliyordum ama şuan direk bağlantı kesildi uyarısı veriyor her iki kalemde de. Bunun donanımsal olmadığına çok eminim yazılım güncelleme sonrası meydana geldi ve bu konuda bir çok kullanıcıdan da aynı cevabı aldım yalnız değilim.
Singularity35
Active Level 1
Galaxy Note
Haklısınız tabi, sizinde önerilerinize saygım sonsuz teşekkür ederim.Bu sorunlu yaşayan kullanıcılar da guncelleme sonrası yaşadıklarını belirttiler onlarda denemedikleri bir şey kalmamış ara ara farklı platformlarda yorumlasiyoruz konuyu tartışıyoruz ama sorunu cozumleyebilmis yok henüz. Bakalım bir daha ki güncelleme gelince neler olacak. Son çare dediğiniz gibi servis yolu.
Singularity35
Active Level 1
Galaxy Note
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum