- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-25-2024 07:04 PM (Last edited 09-25-2024 07:09 PM by Lacivert ) in
Galaxy NoteYakın zamanda note 20 ultra cihazımı Ankara yetkili servise gönderdim. Ekran ve batarya değişimi olup cihazı bugün teslim aldım. Arka kamera arıza verip duruyordu kamera ayarlarını sıfırladıktan sonra hiçbir ayar yapmadan arka kamerayı kullanabiliyorum. En ufak bir ayar yaptığımda arka kamera yine arıza veriyor. Ön kamera hiçbir şekilde çalışmıyor.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-25-2024 07:22 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-26-2024 12:04 AM in
Galaxy NoteMerhaba slçk38,
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Kamera " bölümünden testi kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Sorunun devamı halinde Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD