cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Ekran Parlaklığı Sorunu

(Topic created on: 09-24-2024 11:38 AM)
136 Views
YusufBo
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Telefonumun güneş ışığı altında birlaç dakika sonra ekranı kararıyor ve tekrar düzelmiyor tüm ayarları yapmama rağmen aynı şey oluyor. Tarihi bir yerde güneş altında fotoğraf çekimi yapmak istedim ekranın kararmasından dolayı fotoğraf bile çekemedim güneş altında hiç bir şey göremiyorsunuz. Telefonun ısınmasıyla alakası yok telefon soğuktu. Samsung Servisi arayıp uzaktan bağlantı ile ayarları kontrol ettiler düzelmedi onların tavsiyesiyle fabrika ayarlarına sıfırladım düzelmedi. Kısaca bir çözüm bulamadım tek çare servise göndermek olacak galiba

4 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy Note
Ekran koruyucu (varmı) yansımamı yapıyor acaba. Gölge oluşturuyor olabilirimi.
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy Note
Benimde 24u var. Hatta tailden yeni geldim hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım
0 Likes
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy Note
BEN DE AYLARDIR BUNU ŞİKAYET EDİYORUM İŞTE: cihaz kafasına göre ,ADAPTİF PARLAKLIK İLE ULAŞTIĞIMIZ veya EXTRA PARLAKLIK seçeneği ile ulaştığımız parlaklığı kısabiliyor ve bunu ne zman yapacağını öngöremiyoruz. AYEICA şunları ekleyeyim: EKSTRA PARLAKLIK seçeneği ile ulaştığımız parlaklık değeri yeterli değil(s23utra dan bile düşük). ADAPTİF PARLAKLIK diye bir seçeneğin olması da saçmalık. Ben onun nazıyla mı uğraşıcam. Parlaklığı istediğim gibi kontrol edebilmeliyim. Daha yüksek parlaklığa ulaşabilmek için illa güneş ışığı gibi bir kaynağa BAĞIMLI olmamalıyım. Canım istediğinde karanlık bir ortamda bile maximum parlaklığı kullanabilmeliyim.(2600nit değerinde sınırsız süre kullanayım demiyorum. Isındığında yine kıssın parlaklığı ama kontrolü biraz bize versin ki o var olan parlaklık yeteneğini ihtiyaç duyduğumuzda kendi irademizle açıp kapatabilmeliyim.)
Şunu da ekleyeyim:
BİR CİHAZIN KAMERASI ne kadar iyi olursa olsun ,ekran parlaklığı VEYA renk doğruluğu,pozlama gibi şeyler iyi değilse ,o cihazın kamerası keyif vermez. Ki şu an bu cihazın zaten kamerası da Sorunlarla dolu. Şu bahsettikleri BÜYÜK KAMERA GÜNCELLEMESİ dedikleri şeyi bekliyorum.
0 Likes
CESUR05
Beginner Level 2
Galaxy Note
Ekran aydınlatması otomatik seçilmiştir ortama göre ışığı kapatıp açar
0 Likes