cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A ve M serisi

(Topic created on: 08-14-2024 02:28 PM)
508 Views
Mert99
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Forum'un yüksek çoğunluğu A veya M serisi kullanıyor , S serisi cidden ayrı bi katman hele ultra modelleri. Bence son nesil A veya M alana kadar eski bı amiral gemisi almak daha mantıklı

Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Aynen öyle
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Tamam ama dünyada s serisi bu kadar ilgi görmüyor maalesef
Mert99
Active Level 3
Galaxy Note
yazdığım metinle alakasını bulamadım
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Diyorsun ya hani s serisi alınsın diye bende diyorum ki s serisi Türkiye'de popüler Avrupa da a serisi en çok satıyor
Mert99
Active Level 3
Galaxy Note
sanırım Hindistanla karıştırdınız Avrupayı ayrıca popüler olmasının iyi olmasına etkisi yok ki ben eski bı amiral gemisi almanın mantıklı olduğunu söylüyorum popülerite konuyla alakalı değil.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Hindistan da m serisi popüler Avrupa derken bazı ülkelerde

Genel de burda yani Türkiye de bişey pahaliysa en iyisi oluyor popüler oluyor da ondan maaleseff
Tuhaflık
Active Level 6
Galaxy Note
Hocam çok doğru söylüyorsunuz ben de birkaç gün sonra s20 ultra alacağım.Bu konu hakkında daha önce gönderi paylaşmıştım.Biraz da gerçekler Galaxy S10+ 3 Aylık deneyimlerim" adlı gönderimi kontrol edebilirsiniz.
Mert99
Active Level 3
Galaxy Note
arkadaşınızla 1 aylığına telefonları degişmeseydiniz şuan M , A gibi serilere aldanıp Samsung kötü diyecektiniz belkide. Kullandığınız üzere bende note 9 kullanıyorum 2.el 4 aydır bende , redmi note 11 den geçtim ama bu daha akıcı , oyunlardada yüksek FPS veriyor , fiyatlarıda yeni nesil 0 cihazlardan ucuz oluyor
Tuhaflık
Active Level 6
Galaxy Note
Anlıyorum bu arada ben S10+ kullanıyorum.Note 9 'dan geçmiştim gönderide anlatmıştım.İlk tercihim olmasa da işlemci de benim için önemli bir tercihtir tabikide.Fakat daha çok ekran ve kamera ilk muhattabım olur.
Mert99
Active Level 3
Galaxy Note
yakın zamanda değil ama note 10 serisini direkt atlayıp note 20 geçmeyi düşünüyorum dahada ucuzlayınca