cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

📱👇 | Android 15 (One UI 7) güncellemesi: Hangi Galaxy telefonları alacak?

(Topic created on: 04-29-2024 06:47 PM)
5060 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy Note

image

Google, 17 Şubat'ta işletim sisteminin bir sonraki sürümünün ilk geliştirici önizlemesini yayınlayarak Android 15 tartışmasını başlattı ve Samsung Galaxy akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, şaşırtıcı...başladı 

Google'ın Android 15 üzerindeki çalışmalarını tamamlaması Temmuz ayına kadar sürecek ve Samsung'un bunu One UI'nin (One UI 7) bir sonraki sürümüyle karıştırması birkaç ay daha sürecek; yeni yazılımı bir denemeye alabilir.

Peki cihazlarının Android 15'e uygun olup olmayacağını öğrenmek için uzun süre beklemeleri mi gerekiyor? Desteklenen cihazların resmi listesi, en az bir Galaxy akıllı telefon için Android 15 ve One UI 7 piyasaya sürülene kadar yayınlanmayacak ancak her zaman olduğu gibi, resmi olmayan bir liste oluşturmak için önceki büyük Android ve One UI güncellemeleri hakkındaki bilgilere güvenebiliriz. 

Android 15 (One UI 7) için uygun Samsung Galaxy cihazları

Galaxy S serisi

Galaxy Z serisi

Galaxy A serisi

Galaxy Tab serisi

Galaxy F serisi

Galaxy M serisi

Yukarıdaki listedeki cihazları nasıl seçtik? Burada birden fazla faktör rol oynuyor. Öncelikle, Android 13 çalıştıran herhangi bir Galaxy cihazı sürüm 15'i alacak çünkü Samsung, hemen hemen her Android telefon veya tablete en az iki büyük işletim sistemi yükseltmesi sağlıyor.

Samsung'un dört yıllık güncelleme politikasındaki tüm cihazlar Android 11 veya üzerini çalıştırarak başlatıldığından, dört yıllık işletim sistemi yükseltmelerine uygun olan amiral gemileri ve orta sınıf telefonlar da Android 15'i alacak. Doğal olarak 2024'te piyasaya sürülen tüm Galaxy telefonları ve tabletleri de Android 15'i alacak.

Kaynak: sammobile

https://www.sammobile.com/news/android-15-update-one-ui-7-samsung-galaxy-eligibility/

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
A72 android 15 almayacak

View solution in context

Solution
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Note
Emeğine sağlık kardeşim. 🙏💐

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note

Tab s7 fe de alacak bunların hepsi amerikanın oyunu 😂

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy Note
Eline sağlık

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy Note
Bu haberi ben sunmuştum.
İlk başlığın altına mesaj olarak taşımıştı mod arkadaş. Ama elleme, silme kalsın.

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy Note
Emeklerin için teşekkür ederim 🤘😎

View solution in context

14 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
A72 android 15 almayacak
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Araya karışmış demek ki
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Aynen
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy Note
Bazı yerlerde de A72 nin alacağı yazıyor ve son güncellemesi olacağı yazıyo
0 Likes
Solution
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Note
Emeğine sağlık kardeşim. 🙏💐
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note

Tab s7 fe de alacak bunların hepsi amerikanın oyunu 😂

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy Note
Eline sağlık
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy Note
Bu haberi ben sunmuştum.
İlk başlığın altına mesaj olarak taşımıştı mod arkadaş. Ama elleme, silme kalsın.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Bu haber bugün paylaşılmış istersen linke tıkla, demek ki aynı haberi tekrar tekrar paylaşıyorlar