cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

sarj

(Topic created on: 01-05-2021 07:30 PM)
404 Views
arızaa
Active Level 7
Options
Galaxy M

Arkdaslar yüzde 25 30 arası şarj takarım hep telefonu aldım alalı bi sorun yaratmadı 1.5 yıl oldu 15 saat ekran süresi alıyorum m20 var nasıl iyimi ben hiç dinlemedim 15 den sonra flan tak diyenleri 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
livingtodie
Active Level 8
Galaxy M
kesinlikle doğru. 👍🏻👍🏻

View solution in context

Solution
teodan
Active Level 7
Galaxy M
Düşük ve yüksek gerilim li-ion bataryalara zararlı. %100'de 1 sene beklerse senelik %20 kaybeder. Bahsettiğim şekilde kullanım normal bir döngü degrasyonunun %30-40'ı kadar eskitiyor. Batarya ömrünü 2-3 kat artırıyor. Güven bana çok fazla makale okudum.

View solution in context

8 Comments
teodan
Active Level 7
Galaxy M
En doğru kullanım şarjı %20 ile %80 arasında tutmak. Batarya eskimesi bu değerlerde minimum olur.
arızaa
Active Level 7
Galaxy M
bence yanlış yüzde 80 ne alaka bak kardeşim lion batarya hiç kullanmasan bile yılda yüzde 10 luk kayıp yaşar ister kullan ister kullanma o yüzden fazla kasmican
Solution
livingtodie
Active Level 8
Galaxy M
kesinlikle doğru. 👍🏻👍🏻
Solution
teodan
Active Level 7
Galaxy M
Düşük ve yüksek gerilim li-ion bataryalara zararlı. %100'de 1 sene beklerse senelik %20 kaybeder. Bahsettiğim şekilde kullanım normal bir döngü degrasyonunun %30-40'ı kadar eskitiyor. Batarya ömrünü 2-3 kat artırıyor. Güven bana çok fazla makale okudum.
TCM21
Active Level 3
Galaxy M
yazı tipini nasıl yapabilirim
0 Likes
TCM21
Active Level 3
Galaxy M
tıkladım
0 Likes
teodan
Active Level 7
Galaxy M
Oradaki adımları birebir takip et. İngilizce bilmiyorsan çeviriden yararlanabilirsin.
0 Likes
serdarr
Active Level 9
Galaxy M
arkadasimda da m20 var onunda aşağı yukarı 1 buçuk yıl oldu hergece şarja takıyor telefonu yani yüzde 70 te 60 ta falan ve sizin dediğiniz gibi hiç bi sorunu yok pille alakalı. sanırım biz yanlış yapıyoz😆
0 Likes