cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

mobil veri sorunu

(Topic created on: 02-09-2020 05:21 PM)
12200 Views
mussstafa
Active Level 1
Options
Galaxy M

m20 kullanıcısıyım.Android 10 güncellemesinden sonra telefonumda "mobil veri"yi kullanamıyorum(mobil veri açılıyor,ekranda şebeke ve bağlantı sembolleri görünüyor).sim kartımı başka bir telefona taktığımda internete bağlanabiliyorum,ayrıca "mobil veri"mi "mobil erişim noktası" ile başka cihazlarda kullanabiliyorum.

8 Comments
VForV
Active Level 4
Galaxy M
ayni sorunu ben de bugun yazdim. ben de guncelledim android 10 a. sorun ayni. members tan yazdim servise gittim telefonla gorustum. hepsi duzeltme guncellemesi gelecek dediler. 2 aydir bekliyorum. sorunun kaynagi olarak kendilerini degil de turkcell i gosteriyorlar. turkcell hatti kullananlar android 10 a guncellediginde 4,5 g sorunu oluyormus. sen simdi 3g yi ac bi bak bakalim sorun olmuyor. sorun 4,5 g de
mussstafa
Active Level 1
Galaxy M

sırayla denedim hepsini ama olmuyor,bunları da interneti bilgisayarla paylaşıp yazabiliyorum anca..

0 Likes
VForV
Active Level 4
Galaxy M
sendeki sorun farkli gibi duruyor. servie gotur baktir bakalim.
furkan24
Active Level 6
Galaxy M
vodafone mu kullanıyorsun ayni sorun bende de vardı
0 Likes
mussstafa
Active Level 1
Galaxy M

türk telekom

furkan24
Active Level 6
Galaxy M
Türk telekomu bilmiyorum
0 Likes
mussstafa
Active Level 1
Galaxy M

operatörle alakalı değil zaten hattı çıkarıp başka cihazlarla denedim sorun yoktu ayrıca türk telekom müşteri hizmetleriyle de görüştür bir sorun görünmüyor.

0 Likes
Solution
mussstafa
Active Level 1
Galaxy M

InkedScreenshot_20200209-171506_Settings_LI.jpgarkadaşlar bendeki sorunun sebebi "özel dns" in açık olmasıymış,sorunum düzeldi.

0 Likes