cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

m21 hızlı sarj

(Topic created on: 01-31-2021 05:36 PM)
306 Views
WildRoverOfHell
Active Level 1
Options
Galaxy M

Telefonu %20'de sarj ediyorum. Normal sarjı da hızlıyı da kullansam aynı sürede sarj ediyor. Ekranda görülen ibare aşağı yukarı 2 sa 15 şeklinde başlıyor ve öyle düşüyor. Sizde de öyle mi ? 

11 Comments
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy M
Merhaba WildRoverOfHell,

Dostum normal şarj daha uzun sürede şarj ederken hızlı şarj daha kısa bir süre içerisinde telefonunuzu şarj eder aynı sürede olması zor belki siz yanlış görmüşsünüzdür ve ekranda görülen ibare belli bir saatten başlatılıp şarj yüzdesi doldukça verilen vakit azalıyor.

Teşekkürler.
Galaxy M
iki şekilde de aynı sürede başlayıp bitiyor.. peki hızlı sarj için 2 sa 15 dk ile başlaması normal mi % 20 iken ?
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy M
Büyük bir ihtimal sizin bataryanıza göre otomatik düzenlenmiş bir saat normal şarjda da hızlı şarjda da bu gözükmekte fakat hızlı şarj daha çabuk şarj etmenizi sağlar.
Galaxy M
bu değiştirilir mi ayarlanır mı
0 Likes
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy M
Sanmıyorum
0 Likes
serdarr
Active Level 9
Galaxy M
benim A31 benimde ayni kolumdaki saate bakarak süre tuttum ikisinde de ayni sürede doluyor
Yolcu35
Active Level 4
Galaxy M
accubattery uygulamasını yükle.
normal şarj ekran açık kullanımda minimum 850 mah
ekran kapalı kullanmıyor iken 1600 mah olması gerekiyor. standardı ise ekran açık 900 mah ekran kapalı 1800 mah.

hızlı şarj ekran açık 1200 mah
ekran kapalk 2450 mah değerinde akım gelmesi gerekiyor. bu değerleri uygulamadan bakın. ekran açık ı uygulama içinden ekran kapalıyı ise önce ekranı kilitleyin 3 dk telefonu kullanmayın kilit ekranından bakın
İLKEŘ-M21
Active Level 7
Galaxy M
evet m21 kullanıyorum yavaş sarj kullanıyorum ama ayni sure yazıyor
serdarr
Active Level 9
Galaxy M
A31 kullanıyorum hızlı şarj da normal şarjda da aynı doluyor benim de. telefonda gösterdiği süreye deil kendi kolumdaki saate bakarak süre tuttum aynı
0 Likes