cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M21 şarj sorunu

(Topic created on: 10-04-2021 11:21 AM)
901 Views
madol1
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhabalar, M21 telefonumda bir kaç gündür sarj sorunu mevcut. Telefonum kendi orijinal sarj aletiyle sarj olmuyor ekranda hiç bir bilgi ışığı da yanmıyor(sanki hiç sarja takmamışım gibi). Yalnızca bilgisayara ara usb - type c kablosu ile bağladığımda sarj oluyor. Bu durumda ise ilk bağladığımda hızlı sarj 1 saniye sonra ise normal bir şekilde sarj oluyor ve telefonum bilgisayar tarafından usb aygıtı tanınmadı hatası alıyor. 

Başka bir sarj aleti ile denedim ve gelen güncellemeleri de yükledim bir sonuç alamadım. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba madol1,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
Bu uygulama üzerinden Yardım alın Tanılama bölümünden şarj testi yapınız servis işlemi gerekebilir birde hata raporu gönderin.
madol1
Active Level 1
Galaxy M

Tanılama bölümünü buldum ama sarj testi gibi bir kısım göremedim gizlilik ile ilgili kısım çıkıyor. Bu sayfa üzerinden destek>bize ulaşın kısmından bahsediyorsunuz değil mi yardım derken?

RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
Resimdeki gibiScreenshot_20211004-125229_Samsung Members_218776.jpgSmartSelect_20211004-125142_Samsung Members_218775.jpg
madol1
Active Level 1
Galaxy M

Members üzerinden gösterdiğiniz kısmı buldum. Kablo ile sarj seçeneğine bastıktan sonra  kablo takılı olmasına rağmen 10'dan geriye sarıyor ve kapanıyor hiç bir şey olmuyor aynı şey USB bağlantısı seçeneğinde de oluyor (buna rağmen usb ile şarj oluyor) . 

0 Likes
01a65
Expert Level 2
Galaxy M
Merhaba
Konu ile ilgili olarak
Cihazınızı garanti belgesi ile bir
Liste Samsung yetkili servis merkezine
Teslim edin
0 Likes
madol1
Active Level 1
Galaxy M

Members üzerinden gerekli kontrolleri yaptım ancak bir sonuç alamıyorum cihazi fabrika ayarlarına döndürmeli miyim?

0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba madol1,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes