- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar, M21 telefonumda bir kaç gündür sarj sorunu mevcut. Telefonum kendi orijinal sarj aletiyle sarj olmuyor ekranda hiç bir bilgi ışığı da yanmıyor(sanki hiç sarja takmamışım gibi). Yalnızca bilgisayara ara usb - type c kablosu ile bağladığımda sarj oluyor. Bu durumda ise ilk bağladığımda hızlı sarj 1 saniye sonra ise normal bir şekilde sarj oluyor ve telefonum bilgisayar tarafından usb aygıtı tanınmadı hatası alıyor.
Başka bir sarj aleti ile denedim ve gelen güncellemeleri de yükledim bir sonuç alamadım.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 03:56 PM in
Galaxy MMerhaba madol1,
Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 11:29 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 12:24 PM (Last edited 10-04-2021 12:26 PM ) in
Galaxy MTanılama bölümünü buldum ama sarj testi gibi bir kısım göremedim gizlilik ile ilgili kısım çıkıyor. Bu sayfa üzerinden destek>bize ulaşın kısmından bahsediyorsunuz değil mi yardım derken?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 12:53 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 01:54 PM in
Galaxy MMembers üzerinden gösterdiğiniz kısmı buldum. Kablo ile sarj seçeneğine bastıktan sonra kablo takılı olmasına rağmen 10'dan geriye sarıyor ve kapanıyor hiç bir şey olmuyor aynı şey USB bağlantısı seçeneğinde de oluyor (buna rağmen usb ile şarj oluyor) .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 12:55 PM in
Galaxy MKonu ile ilgili olarak
Cihazınızı garanti belgesi ile bir
Liste Samsung yetkili servis merkezine
Teslim edin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 01:54 PM in
Galaxy MMembers üzerinden gerekli kontrolleri yaptım ancak bir sonuç alamıyorum cihazi fabrika ayarlarına döndürmeli miyim?

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2021 03:56 PM in
Galaxy MMerhaba madol1,
Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD